Στοιχηματίζοντας στη Χρυσή Μπάλα 2014

Όπως και κάθε χρόνο, η FIFA θα απονείμει το βαρύτιμο τρόπαιο της Χρυσής Μπάλας στον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου. Η τελετή απονομής λαμβάνει χώρα απόψε και, όπως είναι φυσικό, οι παίχτες του online στοιχήματος έχουν μια τελευταία ευκαιρία να προβλέψουν τον κάτοχο του βραβείου και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Η συγκεκριμένη βράβευση προκαλεί παγκόσμιο ενδιαφέρον, καθώς αφορά στον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου. Κάθε χρόνο, ανάμεσα στα μεγαλύτερα φαβορί συγκαταλέγονται και κάποιες νέες είσοδοι - παίχτες που έχουν κατορθώσει να ξεχωρίσουν περισσότερο από τους συμπαίχτες και αντιπάλους τους στα γήπεδα.

 

Όσον αφορά στον στοιχηματισμό σε αυτή, από την άλλη, δεν αποτελεί παρά ένα ακόμη μακροχρόνιο ειδικό στοίχημα. Οι παίχτες του online στοιχήματος είχαν στη διάθεσή τους όλους τους προηγούμενους μήνες, προκειμένου να προβλέψουν τον ποδοσφαιριστή που θα παραλάβει απόψε τη Χρυσή Μπάλα. Πολλοί, άλλωστε, έχουν ήδη τοποθετήσει το στοίχημά τους από νωρίς, επωφελούμενοι τις υψηλές αποδόσεις. Κάποιοι άλλοι, όμως, θα στοιχηματίσουν την τελευταία στιγμή, προκειμένου να έχουν αποκτήσει μια καλύτερη εικόνα των φαβορί και των αουτσάιντερ της βράβευσης.

 

Όσον αφορά στα φαβορί, αυτά είναι τρία. Αδιαμφισβήτητο ανάμεσά τους είναι το αστέρι του Κριστιάνο Ρονάλντο - άλλωστε, το στοίχημα σε αυτόν συνοδεύεται κι από τις χαμηλότερες αποδόσεις, οι οποίες σε ελάχιστες στοιχηματικές εταιρίες ξεπερνούν το 2.00. Ακολουθεί ο Μανουέλ Μόιερ, τον οποίον συνοδεύουν αποδόσεις που κυμαίνονται ανάμεσα στο 6.00 και το 8.00. Τέλος, την τριάδα των φαβορί κλείνει ο Λιονέλ Μέσι, οι αποδόσεις για τον οποίο κυμαίνονται ανάμεσα στο 25.00 και το 50.00.

 

Το μόνο που έχουν να κάνουν, λοιπόν, όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν κέρδη από την ανάδειξη του κορυφαίου ποδοσφαιριστή για το 2014 είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως το στοίχημά τους, πριν την αποψινή ανακοίνωση για το νικητή. Και, ανάλογα και με την απόδοση που θα επιλέξουν, τα κέρδη τους μπορούν να είναι αρκετά υψηλά - αν, βέβαια, προβλέψουν σωστά.Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη