Δύο φαβορί για τα Oscar στην στοιχηματική ιστοσελίδα Coral

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Coral βρίσκεται ήδη στον αστερισμό των Oscar και έχει ανακοινώσει τις πρώτες αποδόσεις, για όσους επιθυμούν να προβλέψουν την ταινία εκείνη που θα εξασφαλίσει το χρυσό αγαλματάκι στην τελετή του 2019. Ακόμη, βέβαια, είναι αρκετά νωρίς, αλλά αυτό δεν έχει εμποδίσει του υπεύθυνους της Coral από το να ανακοινώσουν στοιχήματα για τις πρώτες υποψήφιες ταινίες, αλλά και το να ανακοινώσουν τα δύο φαβορί, που συνοδεύονται και από τις χαμηλότερες τιμές.

Οι δύο ταινίες που θεωρούνται φαβορί στην εταιρεία στοιχημάτων Coral, μάλιστα, έρχονται στη μεγάλη οθόνη αυτό το μήνα και αναμένεται να απασχολήσουν, όχι μόνο τους σινεφίλ, αλλά και τους παίχτες του στοιχήματος έως τη βραδιά της απονομής των Oscar.

 

Φαβορί τα A Star Is Born και First Man στην Coral

Σύμφωνα με τις αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η στοιχηματική εταιρεία Coral για τα φετινά Oscar, οι δύο ταινίες που αποτελούν τα μεγάλα φαβορί για το βραβείο καλύτερης ταινίας είναι τα A Star Is Born και First Man. Ο ανταγωνισμός, βέβαια, αναμένεται και φέτος σκληρός, αλλά οι υπεύθυνοι υπολογισμού αποδόσεων έχουν ήδη επιλέξει τα δύο φαβορί και τα συνοδεύουν με σχετικά χαμηλές αποδόσεις.

Αναλυτικότερα, το A Star Is Born (που σημαίνει και το ντεμπούτο της Lady Gaga στον κινηματογράφο) αποτελεί το μεγάλο φαβορί, με απόδοση στο 4.00. Και στη δεύτερη θέση, με μικρή διαφορά, ακολουθεί το First Man (με την ιστορία του πρώτου ανθρώπου στο φεγγάρι), με απόδοση 5.00. Οι δύο αποδόσεις μοιάζουν υψηλές, γιατί ακόμη μας χωρίζουν αρκετοί μήνες από την ανακοίνωση των νικητών, αλλά και εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν έχουν βρει ακόμη το δρόμο τους προς τις σκοτεινές αίθουσες όλοι οι διεκδικητές. Ωστόσο, στην Coral προβλέπουν ότι η συγκεκριμένη “κούρσα” έχει μόνο δύο διεκδικητές: τα φαβορί που ανακοίνωσαν.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Coral και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Coral ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.