Οι αποδόσεις για τα πιο απρόβλεπτα Όσκαρ των τελευταίων ετών

Αν και οι περισσότεροι ειδικοί του Hollywood έχουν χαρακτηρίσει τα φετινά Όσκαρ ως τα πιο απρόβλεπτα των τελαυταίων ετών, οι στοιχηματικές εταιρίες δεν έχουν χάσει καιρό και έχουν ήδη ανακοινώσει τις πρώτες αποδόσεις των σχετικών ειδικών στοιχημάτων, ακόμη και για κάποιες από τις ταινίες που δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει στις σκοτεινές αίθουσες.

Οι προβλέψεις για τους φετινούς νικητές των Όσκαρ είναι δύσκολες, ειδικά στην κατηγορία της καλύτερης ταινίας, αλλά αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών για τους παίχτες του στοιχήματος. Κάθε παίχτης, άλλωστε, δεν έχει παρά να συνδεθεί στον λογαριασμό του, σε οποιαδήποτε στοιχηματική εταιρεία κι αν στοιχηματίζει, να κατευθυνθεί στην σχετική κατηγορία και να επιλέξει μία από τις υποψήφιες ταινίες για Όσκαρ.

 

Οι αποδόσεις για τις υποψήφιες ταινίες

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των περισσότερων στοιχηματικών εταιρειών, τα δύο μεγάλα φαβορί για το Όσκαρ καλύτερης ταινίας είναι δύο: το Three Billboards Outside Ebbing, Missouri του Martin McDonagh και το The Shape of Water του Guillermo del Toro. Αν και όλες οι εταιρείες συμφωνούν στο ποια είναι τα δύο φαβορί, μάλλον είναι διχασμένες για το κορυφαίο φαβορί και οι αποδόσεις διαφέρουν, αν και κυμαίνονται ανάμεσα στο 1.80 και το 2.30.

Στην τρίτη θέση των αποδόσεων έρχεται το Lady Bird της Greta Gerwig, με αποδόσεις που κυμαίνονται κοντά στο 10.00. Οι υπόλοιπες έξι υποψήφιες ταινίες (μεταξύ τους το Dunkirk του Christopher Nolan, το Get-Out του Jordan Peele και το The Post του Steven Spielberg) συνοδεύονται από μεγαλύτερες αποδόσεις, στα επίπεδα του 25.00, 40.00 και 100.00.

Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, όσοι σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στις ταινίες των Όσκαρ έχουν ακόμη χρονικά περιθώρια, καθώς οι αγορές θα παραμείνουν ανοιχτές έως και στα μέσα Φεβρουαρίου, λίγο πριν την πολυτελή τελετή και την ανακοίνωση των νικητών.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.