Θετικές για τις εταιρίες στοιχήματος οι πρώτες οικονομικές εκτιμήσεις του Μουντιάλ

Το Μουντιάλ της Ρωσίας ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες και ήδη οι εταιρίες στοιχημάτων κάνουν ταμείο, με τις περισσότερες να κάνουν λόγο για ένα επιτυχημένο και άκρως κερδοφόρο Μουντιάλ. Άλλωστε, η φετινή διοργάνωση συγκέντρωσε περισσότερα στοιχήματα από κάθε προηγούμενη.

Παράλληλα, ιδιαίτερα θετικές αποδείχθηκαν για τους bookmakers ανά τον κόσμο οι εκπλήξεις και οι ανατροπές του Μουντιάλ. Για παράδειγμα, ο πρόωρος αποκλεισμός της Γερμανίας αποτέλεσε ένα από τα καλύτερα δώρα για τις περισσότερες εταιρίες στοιχήματος, αφού έστειλε εκατομμύρια στοιχήματα στον κουβά και εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία τους.

Ήδη, μάλιστα, στοιχηματικές ιστοσελίδες όπως οι Sportingbet και Ladbrokes, ανακοίνωσαν ότι τα έσοδά τους αναμένονται ιδιαίτερα αυξημένα.

 

Υπέρ των στοιχηματικών εταιρειών οι εκπλήξεις

Τις πρώτες ημέρες του Μουντιάλ, η επικράτηση των φαβορί σε πολλούς αγώνες (όπως αυτή της Γερμανίας επί της Σουηδίας, στις τελευταίες στιγμές του αγώνα) στοίχισαν εκατομμύρια ευρώ στις στοιχηματικές εταιρίες. Όσο πολλά φαβορί έμεναν εκτός Μουντιάλ, όμως, τα κέρδη για τις εταιρίες συσσωρεύονταν. Άλλωστε, η επικράτηση των φαβορί επηρεάζει αρνητικά τα ταμεία των στοιχηματικών και όσο λιγότερα φαβορί βρίσκονται σε μια διοργάνωση τόσο το καλύτερο.

Αντίθετα, τα αουτσάιντερ που έφτασαν στις τελικές φάσεις του Μουντιάλ δεν κατάφεραν να συσπειρώσουν τους παίχτες, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα νέο αδιαφιλονίκητο φαβορί. Η μόνη ομάδα που κατάφερε να αποτελέσει την εξαίρεση ήταν η Αγγλία, η οποία θα κόστιζε πολλά στους bookmakers, αν τελικά κατακτούσε το Μουντιάλ, καθώς συγκέντρωσε πολλά στοιχήματα. Η ήττα της στον ημιτελικό από την Κροατία, όμως, ευνόησε τις εταιρίες στοιχήματος.

 

Η συμβολή των σύνθετων στοιχημάτων

Τέλος, πολύ σημαντικό ρόλο στην αύξηση των κερδών των στοιχηματικών εταιριών έπαιξαν και κάποιες νέες κατηγορίες στοιχημάτων. Για παράδειγμα, πολλές στοιχηματικές ιστοσελίδες έδιναν στα μέλη τους τη δυνατότητα να τοποθετήσουν παρολί με περισσότερα του ενός σημεία στον ίδιο αγώνα. Αυτά τα παρολί ήταν αρκετά δημοφιλή, αφού υπόσχονταν περισσότερα κέρδη, αλλά παράλληλα συνοδεύονταν και από αυξημένο ρίσκο, με αποτέλεσμα τα περισσότερα να χάσουν και να αποφέρουν κέρδη στις εταιρίες στοιχήματος.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.