Εταιρεία στοιχήματος BetFair: Σπάζει κάθε στοιχηματικό ρεκόρ το Μουντιάλ Γυναικών

Σύμφωνα με την εταιρεία στοιχήματος BetFair, ο στοιχηματισμός στο Μουντιάλ Γυναικών της Γαλλίας έχει σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ στην κατηγορία του ποδοσφαίρου γυναικών. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας υποστηρίζουν ότι η φετινή διοργάνωση αποτέλεσε ένα από τα δημοφιλέστερα στοιχηματικά γεγονότα του καλοκαιριού και έχει φέρει τον στοιχηματισμό στο γυναικείο ποδόσφαιρο στο επόμενο επίπεδο.

Το Μουντιάλ Γυναικών της Γαλλίας, άλλωστε, αποδείχθηκε εξαιρετικά δημοφιλές, όχι μόνο ανάμεσα στους φιλάθλους, αλλά και στους παίχτες του στοιχήματος. Και, όπως φαίνεται, τα στοιχήματα στο ανταλλακτήριο της BetFair ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο στη συγκεκριμένη κατηγορία.

 

Ρεκόρ στοιχηματισμού στο ανταλλακτήριο της BetFair

Σύμφωνα με την BetFair, τα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν για τον ημιτελικό του Μουντιάλ Γυναικών στο online ανταλλακτήριό της ξεπέρασαν σε συνολική αξία τα 15,5 εκατομμύρια ευρώ – πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό σε αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών. Ο ημιτελικός ανάμεσα σε ΗΠΑ και Αγγλία έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ των 10 εκατομμυρίων ευρώ του αγώνα ανάμεσα σε Ολλανδία και Ιαπωνία.

Συνολικά, πάντως, η διοργάνωση συγκέντρωσε στοιχήματα συνολικής αξίας άνω των 250 εκατομμυρίων ευρώ στο ανταλλακτήριο της BetFair, περισσότερα από τα διπλάσια από την αντίστοιχη διοργάνωση του 2015. Και ακόμη η BetFair δεν έχει ανακοινώσει την αξία των στοιχημάτων που τοποθετήθηκαν στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ολλανδία.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.