Η εθνική Αγγλίας αποτελεί το νέο φόβο των στοιχηματικών εταιριών

Η εθνική ομάδα της Αγγλίας βρίσκεται σε τροχιά κατάκτησης του Μουντιάλ, παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε την πορεία της ως αουτσάιντερ. Από τη στιγμή που η ομάδα προκρίθηκε στην φάση των προημιτελικών και έπειτα των ημιτελικών, οι αποδόσεις που συνοδεύουν το ενδεχόμενο να κατακτήσει το Μουντιάλ έχουν μειωθεί σημαντικά. Ωστόσο, το γεγονός ότι οι αποδόσεις αυτές βρίσκονταν ψηλά στην αρχή του τουρνουά σημαίνει ότι ενδεχόμενη κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αγγλία θα κοστίσει πολλά χρήματα στις εταιρίες στοιχημάτων.

 

Οι αποδόσεις της Αγγλίας, πριν και μετά

Στην αρχή του Μουντιάλ, όλες οι στοιχηματικές εταιρίες ανακοίνωσαν μια σειρά από μακροχρόνια στοιχήματα, τα οποία περιλάμβαναν και το να κερδίσει η Αγγλία το Μουντιάλ. Πριν ξεκινήσει η διοργάνωση, το ενδεχόμενο αυτό έμοιαζε αρκετά απίθανο και για αυτόν τον λόγο η απόδοση στο σημείο ξεπερνούσε το 15.00 και άγγιζε ακόμη και το 18.00.

Πλέον, όμως, η Αγγλία βρίσκεται στα ημιτελικά και ετοιμάζεται να διεκδικήσει μια θέση στον τελικό. Η επιτυχημένη έως τώρα πορεία της στο Μουντιάλ την έχει καταστήσει ένα από τα φαβορί, αφού βρίσκεται στη δεύτερη θέση των προβλέψεων, πίσω από τη Γαλλία, με απόδοση που κυμαίνεται κοντά στο 3.50.

Βέβαια, πολλοί παίχτες έχουν ήδη τοποθετήσει μακροχρόνια στοιχήματα στο Μουντιάλ και πολλοί από αυτούς (Άγγλοι και όχι μόνο) είχαν την έμπνευση να στηρίξουν την Αγγλία, στοιχηματίζοντας μικρότερα ή μεγαλύτερα ποσά στην κατάκτηση του τίτλου. Αυτό σημαίνει ότι, αν τελικά η Αγγλία τα καταφέρει, οι παίχτες που τοποθέτησαν τα συγκεκριμένα στοιχήματα θα εξασφαλίσουν σημαντικά κέρδη, ανάλογα των αποδόσεων που ίσχυαν εκείνη τη στιγμή. Και ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα κοστίσει αρκετά χρήματα στις εταιρίες στοιχήματος, οι οποίες ελπίζουν, για το καλό των ταμείων τους, να επικρατήσει κάποιο φαβορί.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.