Κορυφαίο στοιχηματικό γεγονός για τις ΗΠΑ οι Ολυμπιακοί Αγώνες

Η έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων πλησιάζει και, όπως είναι φυσικό, τα περισσότερα αγωνίσματα θα αποτελέσουν κορυφαία ευκαιρία στοιχηματισμού για παίχτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι περισσότεροι από αυτούς, μάλιστα, δε θα στοιχηματίσουν για πρώτη φορά στο κορυφαίο διεθνές αθλητικό γεγονός, αφού είχαν τη δυνατότητα να το κάνουν και προηγούμενες χρονιές.

Αυτό, όμως, δεν ισχύει για τους Αμερικανούς. Οι περισσότεροι από αυτούς, άλλωστε, μπορούν για πρώτη φορά να στοιχηματίσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, χάρη στη νομιμοποίηση του στοιχήματος και εκτός της Nevada το 2018. Αυτό σημαίνει ότι οι περισσότεροι Αμερικανοί θα έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στους Ολυμπιακούς και δεν πρόκειται να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη.

 

Πλήθος στοιχημάτων στους Ολυμπιακούς αναμένουν οι στοιχηματικές εταιρείες

Σύμφωνα με την AGA (American Gaming Association), το συλλογικό όργανο των νόμιμων εταιρειών τυχερών παιχνιδιών στις ΗΠΑ, το στοιχηματικό ενδιαφέρον για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είναι τεράστιο. Σε πρόσφατη δημοσκόπηση που πραγματοποίησε, μάλιστα, αποκαλύφθηκε ότι τουλάχιστον 20 εκατομμύρια Αμερικανοί σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στους Ολυμπιακούς!

Οι φετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες, είναι ιδιαίτερα σημαντικοί από στοιχηματικής άποψης για τους Αμερικανούς, αφού είναι οι πρώτοι, κατά τους οποίους θα μπορούν να στοιχηματίσουν νόμιμα. Στους προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, το στοίχημα ήταν νόμιμο μόνο στη Nevada, αλλά πλέον σχεδόν οι μισές Πολιτείες της χώρας διατηρούν αναπτυγμένες αγορές στοιχήματος, με πολλές επιλογές στον επίγειο και στον online τομέα. Με άλλα λόγια, περισσότεροι από 100 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν στους Ολυμπιακούς!

Η δημοσκόπηση της AGA επιβεβαιώνει ότι οι Αμερικανοί δε θα χάσουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στα Ολυμπιακά αθλήματα και πολλοί από αυτούς, μάλιστα, την περιμένουν πώς και πώς! Όσο για τα δημοφιλέστερα αθλήματα, αυτά αναμένεται να είναι το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο, κάτι αναμενόμενο για τους Αμερικανούς παίχτες του στοιχήματος.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.