Αναστάτωση στις στοιχηματικές εταιρείες για τις πρόωρες εκλογές

Το Ηνωμένο Βασίλειο οδεύει σε πρόωρες εκλογές, στις 8 Ιουνίου του 2017, και οι στοιχηματικές εταιρείες ήδη δουλεύουν πυρετωδώς για να ανακοινώσουν όλες τις σχετικές αποδόσεις, καλύπτοντας κάθε πιθανό αποτέλεσμα.

Ωστόσο, η ξαφνική ανακοίνωση των πρόωρων εκλογών από την πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Theresa May, έφερε αρχικά αναστάτωση στις στοιχηματικές εταιρείες, οι οποίες προέρχονταν από τις διακοπές του Πάσχα.

 

Άμεση αντίδραση και προσαρμογή αποδόσεων

Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι οι στοιχηματικές εταιρείες έχασαν χρόνο για να ανακοινώσουν νέες και προσαρμοσμένες αποδόσεις. Κάθε άλλο, μάλιστα! Ήδη, στις περισσότερες ιστοσελίδες, οι αποδόσεις έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Οι περισσότερες από τις στοιχηματικές εταιρείες φρόντισαν αρχικά να μειώσουν σημαντικά τις αποδόσεις για νίκη του Συντηρητικού κόμματος στο 1.07, δίνοντας πιθανότητες 91% για επιβεβαίωσή του! Προφανώς, λοιπόν, στη συγκεκριμένη αγορά δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Ωστόσο, το σημείο που αντιπροσωπεύει την πιθανότητα να μην υπάρξει αυτοδυναμία στη Βουλή, μετά το αποτέλεσμα των εκλογών έχει τιμολογηθεί κάπου στο 6.00, με αποτέλεσμα να παρουσιάζει κάποιο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

 

Οι αποδόσεις της BetFair

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της εικόνας που επικρατεί στις στοιχηματικές εταιρείες είναι η BetFair. Στην ιστοσελίδα της, το κόμμα των Συντηρητικών είναι το απόλυτο φαβορί, ενώ το κόμμα των Εργατικών συνοδεύεται από τη μεγαλύτερη απόδοση στην Ιστορία των αγγλικών εκλογών, στο 15.00!

Οι άσχημες προβλέψεις για το κόμμα των Εργατικών δε σταματούν εδώ, καθώς η BetFair προβλέπει πως ο Jeremy Corbyn θα απομακρυνθεί από την ηγεσία του κόμματος, πριν ή κατά τη διάρκεια της 9ης Ιουνίου.

 

Αρνητική εξέλιξη για τη William Hill

Η ανακοίνωση της Theresa May και η διεξαγωγή πρόωρων εκλογών σε λιγότερο από δύο μήνες δεν χαροποίησε καθόλου τη William Hill, η οποία θα χάσει μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ – άλλωστε, η εταιρεία δέχτηκε αρκετά στοιχήματα για το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν πρόωρες εκλογές μέσα στο 2017.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της εταιρείας είναι αισιόδοξοι πως οι πρόωρες εκλογές της 8ης Ιουνίου θα συγκεντρώσουν πολλά στοιχήματα. Το ενδιαφέρον των μελών της στοιχηματικής εταιρείας, άλλωστε, έχει φανεί και από προηγούμενες αναμετρήσεις, όπως αυτή των αμερικανικών εκλογών του Νοεμβρίου του 2016.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη