Στοιχηματίζοντας στις εκλογές

Τις δύο επόμενες Κυριακές, οι κάλπες στην ελληνική επικράτεια θα ανοίξουν για τις ευρωεκλογές, αλλά και τις δημοτικές, και ήδη έχουμε δει διαφόρων είδη προγνωστικά, μέσα από δημοσκοπήσεις και κάθε είδους αναλύσεις. Τα ίδια προγνωστικά, φυσικά, παράλληλα με κάποια δικά τους, συμβουλεύτηκαν και οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, υπολογίζοντας αποδόσεις για κάθε πιθανό αποτέλεσμα.

 

Οι εκλογές, άλλωστε, αποτελούν ένα από τα γεγονότα που δεν αφήνουν ασυγκίνητους ούτε τους bookmakers ούτε τους παίχτες του online στοιχήματος. Και τα αποτελέσματα που προκύπτουν από τις κάλπες αποτελούσαν ανέκαθεν πεδίο στοιχηματισμού και διεκδίκησης κερδών. Ακόμη και όσοι πιστεύουν, λοιπόν, ότι τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει από τις επερχόμενες εκλογές και οι πολίτες δεν έχουν τίποτε να κερδίσουν, μπορούν να κερδίσουν τουλάχιστον κάποια χρήματα, προβλέποντας σωστά τους νικητές.

 

Στοιχηματικές αγορές, βέβαια, σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχουν πολλές. Το μόνο που καλούνται να προβλέψουν οι παίχτες είναι οι τελικοί νικητές. Στις ευρωεκλογές, λοιπόν, σε κάθε σημείο βρίσκεται κι ένα κόμμα. Και, όπως φαίνεται από τις αποδόσεις των ιστοσελίδων του online στοιχήματος, το κόμμα που θεωρείται φαβορί είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, με τις αποδόσεις που τον συνοδεύουν σε διάφορες ιστοσελίδες να μην ξεπερνούν το 1.50. Αντίστοιχα, η απόδοση της Νέας Δημοκρατίας κυμαίνεται στο 2.50, ενώ τα υπόλοιπα κόμματα (Ελιά, Ποτάμι, ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή μεταξύ άλλων) διαθέτουν αποδόσεις άνω του 10.

 

Όσον αφορά στις δημοτικές εκλογές, από την άλλη, τα περισσότερα στοιχήματα αφορούν στους δύο μεγάλους δήμους της χώρας: των Αθηναίων και της Θεσσαλονίκης. Στον πρώτο είναι φαβορί ο Γιώργος Καμίνης, με αποδόσεις που σπάνια ξεπερνούν το 1.30, ενώ στον δεύτερο ο Γιάννης Μπουτάρης με απόδοση 1.30 (κατά μέσο όρο).

 

Φυσικά, οι παραπάνω αποδόσεις δεν αποτελούν κάποιου είδους επιστημονική ή επίσημη πρόβλεψη για τα αποτελέσματα των εκλογών. Πρόκειται, άλλωστε, για ένα παιχνίδι, το οποίο καλεί τα μέλη των ιστοσελίδων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα να προβλέψουν τους νικητές και να στοιχηματίσουν σε αυτούς, διεκδικώντας κάποια κέρδη και δίνοντας ένα ακόμη νόημα στις νύχτες των εκλογών.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.