Δημοφιλέστατος ο στοιχηματισμός στο κέρμα της έναρξης του φετινού Super Bowl

Οι φίλαθλοι και οι παίχτες του στοιχήματος που αναζητούν ευκαιρίες για κέρδη στο φετινό Super Bowl έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία και το ίδιο συμβαίνει και με τις στοιχηματικές εταιρίες, οι οποίες φροντίζουν να προσφέρουν κάθε δυνατή πρόβλεψη στο μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς στο αμερικανικό ποδόσφαιρο. Οι αγορές που προσφέρονται και φέτος είναι αμέτρητες και ζητούν από τους παίχτες προβλέψεις για τις εξελίξεις του αγώνα, αλλά και πιο ιδιαίτερα στοιχήματα, όπως το αποτέλεσμα του κέρματος που θα ρίξει στην αρχή του αγώνα ο διαιτητής, προκειμένου να αποφασιστεί ποια ομάδα θα ξεκινήσει.

Ειδικά το τελευταίο αυτό στοίχημα, όμως, φαίνεται να είναι εξαιρετικά δημοφιλές στους Αμερικανούς παίχτες, οι οποίοι έχουν ήδη ξεκινήσει να τοποθετούν τις προβλέψεις τους σε ένα ενδεχόμενο που δεν απαιτεί ούτε έρευνα ούτε γνώσεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι τύχη. Ωστόσο, πολλοί παίχτες φαίνεται να έχουν στρατηγική και στη συγκεκριμένη αγορά του φετινού Super Bowl.

 

Τα στοιχήματα στο κέρμα του Super Bowl

Όπως δείχνουν κάποια στοιχεία που έχει αποκαλύψει η αμερικανική εταιρεία στοιχήματος BetMGM (η οποία δραστηριοποιείται επίγεια και online στις ΗΠΑ και συνεργάζεται με την ιστοσελίδα στοιχήματος Ladbrokes), ειδικά φέτος, ο στοιχηματισμός στο αποτέλεσμα του κέρματος του Super Bowl είναι αρκετά δημοφιλής. Οι υπεύθυνοι δεν έχουν ανακοινώσει αναλυτικά στοιχεία, αλλά έχουν αναφέρει ότι υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη αγορά.

Αυτό που προκαλεί τη μεγαλύτερη εντύπωση, όμως, είναι το γεγονός ότι ήδη υπάρχει φαβορί στην αγορά του κέρματος! Οι Αμερικανοί παίχτες έχουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στο αποτέλεσμα γράμματα και τα περισσότερα στοιχήματα αφορούν σε αυτό. Είναι χαρακτηριστικό ότι, σε μια αγορά που η λογική επιτάσσει ότι οι πιθανότητες είναι 50-50, τα γράμματα έχουν συγκεντρώσει το 51,9% των στοιχημάτων και το 52,8% των χρημάτων. Η προτίμηση αυτή έχει βάση και στην στατιστική (29 φορές έχουν προκύψει γράμματα και 25 κορώνα στα προηγούμενα Super Bowl), αλλά και στο γνωμικό των Αμερικανών, που υποστηρίζει ότι “tails never fails”.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.