Στην πρώτη θέση των φαβορί του EURO η Ιταλία!

Όπως είναι φυσικό, οι προβλέψεις και οι αποδόσεις για τα φαβορί του EURO, το οποίο διεξάγεται αυτές τις ημέρες, έχουν αλλάξει αρκετές φορές, όσο παρακολουθούμε τη δυναμική των ομάδων στους μεταξύ τους αγώνες. Ωστόσο, μια από τις ομάδες που δε βρισκόταν στις πρώτες θέσεις των φαβορί, η Ιταλία, έχει καταφέρει να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο που έχει σταθεί μπροστά της και να βρεθεί στην πρώτη θέση της λίστας των φαβορί στις περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων!

Λίγες ημέρες πριν το EURO, άλλωστε, η Ιταλία βρισκόταν μεν στη λίστα των φαβορί για την κατάκτηση του EURO, αλλά στις χαμηλότερες θέσεις. Άλλωστε, προηγούνταν η Αγγλία, η Γαλλία και το Βέλγιο, ενώ αουτσάιντερ που θα μπορούσαν να κάνουν την έκπληξη θεωρούνταν η Πορτογαλία και η Κροατία. Ωστόσο, η Ιταλία κατάφερε να διαψεύσει τις προβλέψεις και να δημιουργήσει νέες, οι οποίες τη θεωρούν την πιθανότερη για να πετύχει τον θρίαμβο στο EURO.
 

Οι νέες αποδόσεις για την κατάκτηση του EURO από την Ιταλία

Πριν την έναρξη του EURO, οι αποδόσεις που συνόδευαν τα μακροχρόνια στοιχήματα για την κατάκτηση του EURO από την Ιταλία ξεπερνούσαν το 10.00 και το 12.00. Από την αρχή του τουρνουά, όμως, ξεκίνησαν να μειώνονται, εξαιτίας των πολύ καλών εμφανίσεών της. Και μετά τις τελευταίες νίκες της, η Ιταλία βρέθηκε στην πρώτη θέση των φαβορί, με απόδοση που κυμαίνεται ανάμεσα στο 4.00 και στο 4.50! Κατάφερε με αυτόν τον τρόπο να παραγκωνίσει μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης, όπως η Αγγλία, που βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση, και η Ισπανία, που βρίσκεται στη δεύτερη.

Φυσικά, όλες οι παραπάνω αποδόσεις μπορούν να αλλάξουν ξανά. Άλλωστε, τα EURO μας έχουν συνηθίσει σε εκπλήξεις. Ωστόσο, παραμένει γεγονός ότι η Ιταλία αποτελεί αυτή τη στιγμή το φαβορί για την κατάκτηση του EURO, με αποδόσεις που είναι μικρότερες από το μισό των αρχικών αποδόσεων στα μακροχρόνια στοιχήματα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.