Πλήθος μακροχρόνιων στοιχημάτων για το NBA στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Bet365

Οι αγώνες της νέας σεζόν του NBA έχουν ξεκινήσει και τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Bet365 μπορούν να τοποθετούν τις προβλέψεις τους σε κάθε αναμέτρηση, πριν ή μετά την έναρξη κάθε αγώνα, και να διεκδικούν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Παράλληλα, οι πιο υπομονετικοί έχουν στη διάθεσή τους και μια σειρά από μακροχρόνια στοιχήματα, τα οποία θα διευθετηθούν στο τέλος της σεζόν και μπορούν να τους αποφέρουν αρκετά κέρδη, αν καταφέρουν να προβλέψουν σωστά.

Τα στοιχήματα αυτά καλύπτουν πολλές από τις πτυχές του συνόλου της φετινής σεζόν στο NBA, όπως η ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, ο MVP, ο πρώτος σκόρερ, ο rookie της χρονιάς και οι νικητές των περιφερειών. Και όλα θα είναι διαθέσιμα έως την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

 

Τα μακροχρόνια στοιχήματα της Bet365 για το NBA

Η Bet365 έχει ανακοινώσει μια μεγάλη γκάμα μακροχρόνιων στοιχημάτων για το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν πολλά και διαφορετικά στοιχήματα. Η πιο συνηθισμένη επιλογή είναι αυτή της νικήτριας ομάδας του NBA – αυτής που θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα. Η επιλογή αυτή, όμως, είναι μόνο η αρχή για τα όσα προσφέρει η Bet365.

Οι παίχτες, άλλωστε, μπορούν να στοιχηματίσουν και στους νικητές κάθε περιφέρειας και υποπεριφέρειας. Και εδώ, μπορούν να βρουν στοιχήματα αξίας. Παράλληλα, μπορούν να στοιχηματίσουν στο ποσοστό νικών κάθε ομάδας κατά τη διάρκεια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος (με τη μέθοδο του over/under), αλλά και σε μια σειρά στοιχημάτων που αφορούν στους κορυφαίους παίχτες. Για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν στον MVP, στον πρώτο σκόρερ, στον rookie της χρονιάς, στον πολυτιμότερο 6ο παίχτη, στον κορυφαίο αμυντικό, αλλά και στον κορυφαίο προπονητή.

Τέλος, οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν και κάποια υποθετικά στοιχήματα που έχει ανακοινώσει η Bet365 και τα οποία αφορούν κατά κύριο λόγο στο αν μια ομάδα θα καταφέρει να φτάσει στα πλέι-οφ της σεζόν.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.