Τεράστιο όγκο στοιχημάτων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκακιού δέχεται η Unibet

H στοιχηματική εταιρία Unibet ανακοίνωσε ότι δέχθηκε και συνεχίζει να δέχεται χιλιάδες στοιχήματα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκακιού που διεξάγεται το Νοέμβριο στο Λονδίνο. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρίας, μάλιστα, τα στοιχήματα που έχουν ήδη τοποθετηθεί στη διοργάνωση ξεπερνούν ακόμα και αυτά που τοποθετήθηκαν σε κάποιους από τους αγώνες του Μουντιάλ ποδοσφαίρου!

Η Unibet, άλλωστε, αποτελεί τον επίσημο συνεργάτη στοιχήματος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Λονδίνο, στις 9-28 Νοεμβρίου, και προσφέρει τις περισσότερες επιλογές στοιχηματισμού από κάθε άλλη ιστοσελίδα στοιχηματισμού.

 

Τεράστια αύξηση στο στοιχηματικό ενδιαφέρον για το σκάκι

Όπως φαίνεται, το σκάκι αποτελεί ένα από τα πλέον ανερχόμενα αθλήματα στον τομέα του στοιχήματος. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των υπευθύνων της στοιχηματικής εταιρίας Unibet, το στοιχηματικό ενδιαφέρον έχει αυξηθεί κατά 17φορές περίπου από το 2013, με τους λάτρεις του σκακιού να ξεπερνούν πλέον τα 600 εκατομμύρια σε όλον τον κόσμο.

Επιπλέον, το γεγονός ότι η Unibet είναι η εταιρία που έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα στοιχήματα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκακιού είναι απόλυτα δικαιολογημένο, χάρη στη συμφωνία της με τη διοργανώτρια Αρχή. Χάρη στη συμφωνία, η Unibet είναι η μόνη στοιχηματική ιστοσελίδα που μπορεί να μεταδίδει ζωντανά αποτελέσματα και δεδομένα, στατιστικά, ακόμη και αποσπάσματα από τις αναμετρήσεις.

 

“Θέλουμε να συμβάλλουμε στα κορυφαία γεγονότα”

Σχολιάζοντας την τεράστια δημοτικότητα του στοιχηματισμού στο σκάκι, ο διευθυντής της Unibet Νορβηγίας, Richard Öström, δήλωσε: “Το ενδιαφέρον για το σκάκι συνεχίζει να αυξάνεται και ως κορυφαία στοιχηματική εταιρία στην Ευρώπη θέλουμε να συμβάλλουμε στα κορυφαία γεγονότα. Οι αποδόσεις στον μεγάλο τελικό ανάμεσα σε Μάγκνους Κάρλσεν και Φαμπιάνο Καρουάνα θα συνεχίσουν να διαμορφώνονται, καθιερώνοντας το σκάκι ως ένα δημοφιλές γεγονός στον κόσμο του στοιχήματος”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.