Θα φέρει την… καταστροφή για τους bookmakers o Connor McGregor;

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της πυγμαχικής αναμέτρησης της χρονιάς, ανάμεσα στον πρωταθλητή πυγμαχίας Floyd Mayweather και τον πρωταθλητή του MMA Connor McGregor, τα περισσότερα στοιχήματα έχουν τοποθετηθεί και οι παίχτες περιμένουν με αγωνία το αποτέλεσμα, που είτε θα τους αποφέρει κέρδη είτε θα μειώσει το υπόλοιπο των λογαριασμών τους. Πολλοί παίχτες (πιθανότατα οι περισσότεροι), μάλιστα, έχουν στοιχηματίσει στο αουτσάιντερ – σε νίκη του McGregor – ευελπιστώντας σε μια ανατροπή που οι ειδικοί του αθλήματος θεωρούν απίθανη και οι στοιχηματικές εταιρείες τρέμουν!

Άλλωστε, με τον McGregor να αποτελεί το αουτσάιντερ, οι αποδόσεις για τη νίκη του είναι αρκετά υψηλές (αν και χαμηλότερες από ότι ήταν όταν ανακοινώθηκε ο αγώνας). Παράλληλα, το γεγονός ότι τα περισσότερα στοιχήματα προβλέπουν νίκη του σημαίνει ότι, αν τελικά γίνει η ανατροπή των προγνωστικών και κερδίσει ο Ιρλανδός, οι στοιχηματικές εταιρείες θα πρέπει να πληρώσουν μεγάλα ποσά σε πολλούς παίχτες. Και αυτό θα τους κοστίσει εκατομμύρια, καθώς θα πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες οικονομικές καταστροφές για τους bookmakers.

 

Ποιοι έχουν στοιχηματίσει στον Connor McGregor;

Σύμφωνα με τα στοιχεία των στοιχηματικών εταιρειών, τα περισσότερα στοιχήματα που έχουν δεχθεί προβλέπουν νίκη του Connor McGregor. Τα στοιχήματα αυτά, όμως, δεν έρχονται από τους παίχτες που στοιχηματίζουν σταθερά μεγάλα ποσά, αλλά από τους περιστασιακούς παίχτες που απλά θεώρησαν διασκεδαστικό να ποντάρουν στο αουτσάιντερ και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη με λιγότερα χρήματα. Αντίθετα, οι… επαγγελματίες παίχτες έχουν φροντίσει να υποστηρίξουν το μεγάλο φαβορί, τον Floyd Mayweather, με μεγάλα ποσά, που θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο, παρά τις μικρές αποδόσεις.

Η στήριξη που δείχνουν οι περιστασιακοί παίχτες του στοιχήματος (πολλοί από αυτούς έχουν ελάχιστη σχέση με την πυγμαχία) στον Ιρλανδό μαχητή, μάλιστα, ενισχύθηκε μετά από τις τελευταίες δηλώσεις του Connor McGregor, ο οποίος προέβλεψε πως θα βγάλει νοκ-άουτ τον Floyd Mayweather στον πρώτο γύρο! Ο McGregor είναι γνωστός για τις πομπώδεις δηλώσεις του, αλλά και για το γεγονός ότι, όταν κάνει τέτοιου είδους προβλέψεις, συνήθως πέφτει μέσα! Βέβαια, δε μιλάμε για έναν ακόμη αγώνα του UFC, αλλά για έναν αγώνα πυγμαχίας, εκεί που ο McGregor είναι άπειρος και ο Mayweather αήττητος!

 

Οι φόβοι των στοιχηματικών εταιρειών

Με άλλα λόγια, μια νίκη του McGregor επί του Mayweather μπορεί να συμβεί, όσο απίθανη κι αν είναι. Και αυτό θα σημάνει μια μικρή οικονομικη καταστροφή για τις στοιχηματικές εταιρείες. Ο όγκος των στοιχημάτων και οι μεγάλες αποδόσεις θα αναγκάσουν τους υπεύθυνους να πληρώσουν πολλά σε όσους στοιχημάτισαν στο απίθανο – ειδικά, μάλιστα, σε όσους βασίστηκαν στα λεγόμενα του McGregor και στοιχημάτισαν σε νίκη με νοκ άουτ από τον πρώτο γύρο.

Σύμφωνα με τους τελευταίους υπολογισμούς, τέλος, αν οι εταιρείες στοιχηματισμού του Ηνωμένου Βασιλείου αναγκαστούν να πληρώσουν ως νικητήρια τα στοιχήματα στον McGregor, οι ζημίες τους θα ξεπεράσουν συνολικά τα 270 εκατομμύρια ευρώ! Για αυτό το λόγο, όσο κι αν απίθανη θεωρείται μια νίκη του άπειρου Ιρλανδού, πολλά στελέχη των στοιχηματικών εταιρειών θα κρατούν την αναπνοή τους μέχρι το Σάββατο το βράδυ.

Διαβάστε επίσης Ενάντια στις αποδόσεις τα στοιχήματα στο Mayweather vs McGregor!

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.