Στοιχήματα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα PDC στα βελάκια ανακοίνωσε η Interwetten

Την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου ολοκληρώνεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα PDC στα βελάκια και η Interwetten έχει φροντίσει να καλύψει στοιχηματικά το κορυφαίο αυτό γεγονός, ανακοινώνοντας μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για τα μέλη της. Όσοι διατηρούν λογαριασμό στην Interwetten μπορούν τις επόμενες ημέρες να στοιχηματίζουν στους αγώνες της διοργάνωσης, αλλά και να τοποθετήσουν μακροχρόνια στοιχήματα στο νικητή.

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten, άλλωστε, έχει ανακοινώσει δύο διαφορετικές κατηγορίες στοιχημάτων για το PDC: μία για τους αγώνες που θα διεξαχθούν στις 27 και 28 Δεκεμβρίου (καθώς και για τους αγώνες των ζευγών που θα προκύψουν στην τελική φάση) και μία για το νικητή της διοργάνωσης.

 

Τα στοιχήματα της Interwetten στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα PDC

Οι πρώτες επιλογές στοιχηματισμού που έχουν στη διάθεσή τους τα μέλη της Interwetten αφορούν στους αγώνες του PDC που θα διεξαχθούν αμέσως μετά τα Χριστούγεννα, στις 27 και 28 Δεκεμβρίου. Η Interwetten καλύπτει συνολικά 10 αγώνες, στους οποίους έχει ανακοινώσει διαφορετικές αγορές. Για παράδειγμα, τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας μπορούν να στοιχηματίσουν στο νικητή κάθε αναμέτρησης, στο ακριβές σκορ, στον πρώτο που θα φτάσει στους 180 και σε άλλες αγορές. Κάθε αγορά αποτελείται από διαφορετικά σημεία, τα οποία συνοδεύονται από διαφορετικές αποδόσεις.

Παράλληλα, τα μέλη της Interwetten μπορούν να στοιχηματίσουν και στο νικητή της διοργάνωσης. Αυτή τη στιγμή οι επιλογές τους είναι 20, αλλά θα μειωθούν μετά τους επόμενους αγώνες της διοργάνωσης. Σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες που θέλουν να τοποθετήσουν κάποιο τέτοιο μακροχρόνιο στοίχημα θα έχουν διορία έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 2 Ιανουαρίου, προκειμένου να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.