Φαβορί για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζοζέ Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο απολύθηκε από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν μερικές εβδομάδες και έχει ήδη δεχθεί κάποιες προτάσεις, οι οποίες δε θα μπορούσαν παρά να απασχολήσουν, όχι μόνο τους φίλους του ποδοσφαίρου, αλλά και τους παίχτες του στοιχήματος. Ήδη, άλλωστε, πολλές στοιχηματικές εταιρείες έχουν ξεκινήσει να ανακοινώνουν στοιχήματα για τις επόμενες κινήσεις του, ενώ η φημολογία για τις ομάδες που τον θέλουν είναι έντονη.

Οι πρώτες φήμες ήθελαν τον Μουρίνιο να δέχεται πρόταση από τη Μπενφίκα και γρήγορα επαληθεύθηκαν. Ο Πορτογάλος τεχνικός, όμως, αρνήθηκε την πρόταση της ομάδας και άνοιξε ένα νέο κύκλο φημών. Και, σύμφωνα με κάποιες εταιρείες στοιχήματος, από αυτές τις φήμες, η πιο πιθανή είναι αυτή για τη συνεργασία με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Τα στοιχήματα που θέλουν τον Μουρίνιο στη Μαδρίτη

Είναι χαρακτηριστικό ότι μία από τις εταιρείες στοιχήματος που ακολουθεί από κοντά τα βήματα του Μουρίνιο, όσον αφορά στις στοιχηματικές της προτάσεις, θεωρεί τον Πορτογάλο τεχνικό φαβορί για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, η στοιχηματική ιστοσελίδα Ladbrokes έχει ανακηρύξει δύο φαβορί για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης: τον Ζοζέ Μουρίνιο και τον Αντόνιο Κόντε. Ο πρώτος είναι το μεγάλο φαβορί, με απόδοση 3.50, ενώ ο δεύτερος ακολουθεί με απόδοση 4.00. Επίσης, είναι χαρακτηριστικό ότι η αμέσως επόμενη επιλογή, ο Γιοακίμ Λόου, συνοδεύεται από απόδοση 6.50.

Παρόμοιες είναι και οι αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει άλλες ιστοσελίδες στοιχήματος. Και, όπως είναι φυσικό, όσο ο Πορτογάλος τεχνικός απασχολεί τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου, τα στοιχήματα για τα επόμενα βήματά του θα είναι εξαιρετικά δημοφιλή.

Μάλιστα να θυμίσουμε πως τα στοιχήματα για αποχώρηση του Ζοζέ Μουρίνιο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχαν αρχίσει να ανακοινώνονται από τις εταιρείες στοιχημάτων πολύ καιρό πριν την απολυσή του.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.