Το Las Vegas ήδη στοιχηματίζει στη ρεβάνς McGregor-Mayweather!

Αν και ο αγώνας πυγμαχίας που αποτέλεσε το αθλητικό γεγονός του περασμένου καλοκαιριού έληξε με αδιαμφισβήτητο αποτέλεσμα και δεν ανακοινώθηκε καμία πρόθεση να επαναληφθεί, πολλοί είναι αυτοί που προβλέπουν (ή απλά εύχονται) ότι επίκειται ρεβάνς του αγώνα ανάμεσα σε Conor McGregor και Floyd Mayweather – αυτή τη φορά στο οκτάγωνο του UFC!

Όσοι προβλέπουν μια τέτοια ρεβάνς, βέβαια, δεν έχουν κάτι επίσημο, στο οποίο μπορούν να στηριχτούν. Άλλωστε, οι διοργανωτές και οι πρωταγωνιστές του αγώνα δεν έχουν επιβεβαιώσει τίποτα σχετικό. Αυτό, όμως, δεν έχει εμποδίσει ούτε καν τις στοιχηματικές εταιρίες του Las Vegas των ΗΠΑ, οι οποίες όχι μόνο θεωρούν σίγουρη τη ρεβάνς, αλλά έχουν ανακοινώσει και τις σχετικές αποδόσεις, για το φαβορί και το αουτσάιντερ!

 

Αποδόσεις για τη ρεβάνς στις στοιχηματικές εταιρείες

Οι bookmakers του Las Vegas, λοιπόν, εμφανίζονται σίγουροι ότι ο αγώνας ανάμεσα στους δύο μονομάχους θα επαναληφθεί – αυτή τη φορά στο άθλημα προτίμησης του McGregor – και έχουν ήδη φροντίσει να ανακοινώσουν τις αποδόσεις και να ξεκινήσουν να δέχονται στοιχήματα.

Σύμφωνα με τις εταιρίες στοιχήματος του Las Vegas, αυτή τη φορά οι ρόλοι αντιστρέφονται και φαβορί είναι ο Conor McGregor. Το ενδεχόμενο να νικήσει ο Σκωτσέζος μαχητής του MMA συνοδεύεται από απόδοση 1.10, ενώ το να νικήσει ο Floyd Mayweather από απόδοση 7.50. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις παρουσιάζουν διακυμάνσεις, αλλά οι ρόλοι του φαβορί και του αουτσάιντερ δεν αλλάζουν. Άλλωστε, αυτή τη φορά, ο (υποτιθέμενος) αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο του McGregor.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, πρόκειται για αποδόσεις και προβλέψεις σε έναν αγώνα που κανείς δε μπορεί να πει με σιγουριά αν θα συμβεί ή όχι. Αυτό, όμως, δεν εμποδίζει τους πιο τολμηρούς να τοποθετούν τις προβλέψεις τους, μέσω των bookmakers του Las Vegas.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.