Αποδόσεις για τη Eurovision στην εταιρία στοιχήματος Interwetten

Η εταιρία στοιχήματος Interwetten προσφέρει αποδόσεις και σε σημαντικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα εκτός γηπέδων και ο ευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision δε θα μπορούσε να απουσιάζει. Οι υπεύθυνοι έχουν συμπεριλάβει τα κατάλληλα στοιχήματα στον τομέα της Διασκέδασης και οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στη χώρα που πιστεύουν πως θα κατακτήσει την πρώτη θέση στη φετινή διοργάνωση.

Στη λίστα τω επιλογών που προσφέρει η Interwetten, μάλιστα, συμπεριλαμβάνονται όλες οι χώρες που συμμετέχουν, στους ημιτελικούς και στον τελικό, προκειμένου να έχουν επιλογές όσοι θέλουν να στηρίξουν τα πιθανά φαβορί ή ακόμη και τα πιο απίθανα αουτσάιντερ!

 

Τα στοιχήματα της Interwetten για τη Eurovision

Στην ιστοσελίδα της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten βρίσκονται όλες οι χώρες που συμμετέχουν στη φετινή Eurovision και οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε αυτή που θεωρούν πιθανότερη να νικήσει και να διεκδικήσουν κέρδη. Στη σχετική λίστα στοιχημάτων βρίσκονται 42 επιλογές, αλλά όπως είναι φυσικό δεν καταφέρνουν να ξεχωρίσουν όλες.

Άλλωστε, το βασικό φαβορί είναι ένα. Πρόκειται για την Ολλανδία, της οποίας η νίκη συνοδεύεται από απόδοση 2.45. Την τριάδα των φαβορί κλείνουν η Ρωσία με την Ελβετία, με αποδόσεις 6.50 και 7.75 αντίστοιχα, ενώ ακολουθούν Ιταλία και Σουηδία, με αποδόσεις 8.50 και 8.75. Λίγο πιο χαμηλά βρίσκονται και η Κύπρος με την Ελλάδα, με αποδόσεις 17.00 και 21.00 αντίστοιχα.

Τέλος, στη μεγάλη λίστα επιλογών της Interwetten υπάρχουν και αρκετά αουτσάιντερ. Κάποια από αυτά, μάλιστα, προορίζονται για τους πολύ τολμηρούς παίχτες, αφού σε επιλογές όπως η Μολδαβία, ο Άγιος Μαρίνος, η Λετονία, το Μαυροβούνιο και η Γεωργία, οι αποδόσεις κυμαίνονται πάνω από το 200.00.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.