Οι προβλέψεις της Paddy Power για το Glastonbury

Το Glastonbury Festival (25-29 Ιουνίου) αποτελεί το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός στην Αγγλία και, όπως είναι φυσικό, δε θα μπορούσε να απουσιάζει από τα στοιχήματα της  εταιρίας στοιχημάτων Paddy Power, η οποία ανακοίνωσε τις αποδόσεις για τα φαβορί που αναμένεται να συμμετάσχουν στη διοργάνωση.

 

Πρόκειται για τον Prince και τους Metallica, οι οποίοι θεωρούνται ως οι πιο πιθανοί υποψήφιοι headliners του φεστιβάλ και συνοδεύονται από την απόδοση 2.25. Ακολουθούν οι Fleetwood Mac με απόδοση 10.00 και οι Elbow με 11.00. Η ημέρα που αφορά στο στοίχημα είναι το Σάββατο 28 Ιουνίου και οι παίχτες μπορούν να το εντοπίσουν στην κατηγορία των ειδικών στοιχημάτων της Paddy Power η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.