Όλα τα φιλικά των ελληνικών ομάδων στη Novibet

Μπορεί η αγωνιστική ποδοσφαιρική δράση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη να είναι ελάχιστη (τουλάχιστον σε επίσημο επίπεδο), αλλά ανεπίσημα οι ελληνικές ομάδες συμμετέχουν αυτές τις ημέρες σε φιλικούς αγώνες με συλλόγους του εξωτερικού, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την επόμενη σεζόν.

 

Οι φιλικοί αγώνες αυτοί, μάλιστα, παρουσιάζουν αρκετά συχνά στοιχηματικό ενδιαφέρον. Και η στοιχηματική εταιρία Novibet δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε κάθε φιλική αναμέτρηση των ελληνικών ομάδων, ανακοινώνοντας ένα πλήθος στοιχηματικών αγορών σε κάθε αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, τα μέλη της Novibet μπορούν να στοιχηματίσουν σε όλους τους φιλικούς αγώνες των ελληνικών ομάδων, όπως αυτός της Φενερμπαχτσέ με τον Παναθηναϊκό, της Πόγκον Σίεντλτσε με την ΑΕΚ, της Σταντάρ Λιέγης με τον Ολυμπιακό και της Τβέντε με τον ΠΑΟΚ, μεταξύ άλλων. Επιπλέον, σε κάθε αγώνα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε δεκάδες στοιχηματικές αγορές, όπως το 1Χ2, το over/under, το χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ, οι σκόρερ και πολλές ακόμη.

 

Όσοι επιθυμούν να στοιχηματίσουν στους φιλικούς αγώνες που καλύπτει στην ιστοσελίδα της η Novibet δεν έχουν παρά να τους αναζητήσουν στο πρόγραμμά της. Παράλληλα, μπορούν να επιλέξουν τη νέα κατηγορία, με το όνομα “The Greeks”, όπου θα βρουν συγκεντρωμένους όλους τους αγώνες και όλες τις στοιχηματικές τους επιλογές.

 

Η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και αποτελεί μεγάλο χορηγό πολλών ελληνικών ομάδων.



21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Novibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.