Για ρεκόρ στοιχημάτων προετοιμάζονται οι εταιρείες στοιχήματος του New Jersey

Τα δημοφιλέστερα αμερικανικά αθλήματα καθυστέρησαν περισσότερο να επιστρέψουν, σε σχέση με άλλες κορυφαίες διοργανώσεις ανά τον κόσμο, με αποτέλεσμα οι στοιχηματικές εταιρείες στις Πολιτείες που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα (όπως η Nevada και το New Jersey) να βλέπουν την κίνηση να παραμένει μειωμένη, στον επίγειο και στον online τομέα.

Αυτή η εικόνα άλλαξε από την προηγούμενη εβδομάδα, όταν επέστρεψαν οι αγώνες του πρωταθλήματος μπέιζμπολ MLB, και αναμένεται να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο τις επόμενες ημέρες, όταν επιστρέψουν και άλλες κορυφαίες διοργανώσεις, όπως το NBA και το NHL.

 

Έτοιμο για χείμαρρο στοιχημάτων το New Jersey

Πολλά από τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες στις ΗΠΑ θα τοποθετηθούν μέσω των νόμιμων στοιχηματικών εταιρειών του New Jersey, το οποίο έχει μία από τις μεγαλύτερες αγορές στοιχήματος στη χώρα. Οι υπεύθυνοι των εταιρειών και οι αναλυτές της αγοράς εκτιμούν ότι η κίνηση θα αυξηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και πως δεν αποκλείεται να δούμε τα ρεκόρ στοιχηματισμού να καταρρίπτονται το ένα μετά το άλλο μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρόσφατος αγώνας του MLB ανάμεσα σε New York Yankees και Washington Nationals συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο στοιχηματικό τζίρο σε αγώνα μπέιζμπολ.

Αυτό, βέβαια, σημαίνει και ότι οι εταιρείες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται νόμιμα στο New Jersey έχουν προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Υπεύθυνοι και υπάλληλοι έχουν επιστρέψει στα πόστα τους και ήδη έχουν ανακοινωθεί πολλές και γενναιόδωρες προσφορές για όσους παίχτες σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στο MLB, στο NBA και στο NHL. Πολλές εταιρείες, μάλιστα, έχουν φροντίσει να κάνουν ακόμη πιο ελκυστικές τις αποδόσεις που προσφέρουν, με σκοπό να προσελκύσουν ακόμη περισσότερους παίχτες του στοιχήματος.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη