Μακροχρόνια στοιχήματα για τις ελληνικές ομάδες στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet κοιτά στο μέλλον των ελληνικών ομάδων (ειδικά στην κατηγορία του ποδοσφαίρου) και έχει ήδη ανακοινώσει μια σειρά από μακροχρόνια στοιχήματα, τα οποία μπορούν να τοποθετήσουν από τώρα όσα μέλη της έχουν την απαραίτητη υπομονή και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

Η κατηγορία των συγκεκριμένων μακροχρόνιων στοιχημάτων επικεντρώνεται περισσότερο στο ποδόσφαιρο, στις επιδόσεις των ελληνικών ομάδων σε εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις, αλλά περιλαμβάνει και άλλα αθλήματα, όπως το μπάσκετ και το βόλεϊ.

 

Οι επιδόσεις των ελληνικών ποδοσφαιρικών ομάδων

Τα μακροχρόνια στοιχήματα για τις ελληνικές ομάδες ποδοσφαίρου που ανακοίνωσε η Novibet ξεκινούν με την ελληνική Superleague και καλούν τους παίχτες να προβλέψουν την πρωταθλήτρια ομάδα της επόμενης σεζόν (2019-2020). Οι επιλογές των παιχτών σε αυτή την περίπτωση είναι 14 και περιλαμβάνουν από τα μεγάλα φαβορί έως τα απίθανα αουτσάιντερ. Για την ιστορία, η θέση του φαβορί ανήκει σε δύο ομάδες: τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, με απόδοση 2.10.

Η επόμενη κατηγορία αφορά στις επιδόσεις των δύο ελληνικών ομάδων στο Champions League και καλεί τους παίχτες να στοιχηματίσουν στο αν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα προκριθούν στους ομίλους της διοργάνωσης. Η απόδοση για πρόκριση του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο 3.30, ενώ το αντίθετο σενάριο στο 1.30, ενώ στην περίπτωση του Ολυμπιακού, η πρόκριση τιμολογείται με 5.00 και η μη πρόκριση με 1.13.

 

Τα υπόλοιπα μακροχρόνια στοιχήματα της Novibet

Παράλληλα, η Novibet έχει φροντίσει να ανακοινώσει και μακροχρόνια στοιχήματα για τις ελληνικές ομάδες και σε άλλα αθλήματα. Για παράδειγμα, έχει ήδη ανακοινώσει τις αποδόσεις για τον πρώτο αγώνα της Εθνικής μπάσκετ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, ενάντια στο Μαυροβούνιο, αποδόσεις για την πρωταθλήτρια ομάδα στην ελληνική Volley League και άλλα.

 



21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Novibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.