Τα μυστικά του Australian Open στο online στοίχημα

Το Australian Open του 2014 έχει ήδη ξεκινήσει και η δράση δε βρίσκεται αποκλειστικά στα γήπεδα τένις της Αυστραλίας και τις τηλεοράσεις που μεταδίδουν τους αγώνες, αλλά και στις online εταιρίες στοιχημάτων. Παραδοσιακά, εκατομμύρια παίχτες απ’ όλον τον κόσμο επιλέγουν να στοιχηματίσουν στις εξελίξεις του πρώτου Grand Slam της χρονιάς και το φετινό δεν πρόκειται να αποτελέσει εξαίρεση.

 

Ήδη, άλλωστε, πολλοί παίχτες έχουν προχωρήσει στην ανάληψη των κερδών που εξασφάλισαν στους πρώτους αγώνες, ενώ πολλοί από αυτούς στοιχημάτισαν live, παρακολουθώντας τους αγώνες ζωντανά, μέσω της υπηρεσίας streaming ιστοσελίδων, όπως η Bet365 και ο Stoiximan. Και οι περισσότεροι ήδη γνωρίζουν, ρίχνοντας μια ματιά στις αποδόσεις και τα προγνωστικά των εταιρειών, πως τα αδιαφιλονίκητα φαβορί της διοργάνωσης είναι ο Novak Djokovic και η Serena Williams.

 

Το γεγονός αυτό, βέβαια, δε σημαίνει πως τα πάντα είναι δεδομένα. Οι ιστοσελίδες προσφέρουν ευκαιρίες σε δεκάδες αγορές και, φυσικά, στο live στοίχημα και οι παίχτες μπορούν να τις εκμεταλλευτούν, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες του Australian Open.

 

Η πρώτη από αυτές έχει να κάνει με τα γήπεδα της Αυστραλίας, τα οποία είναι σκληρά. Αυτό σημαίνει ότι, σε κάθε αγώνα, φαβορί είναι κατά κανόνα ο παίχτης που είναι περισσότερο συνηθισμένος σε γρήγορο παιχνίδι. Για να έρθει, λοιπόν, μια σωστή πρόβλεψη, θα πρέπει πρώτα να εξεταστούν οι επιδόσεις των δύο παιχτών σε άλλα σκληρά γήπεδα, όπως αυτά του US Open, αλλά και του περσινού Australian.

 

Μια άλλη ιδιαιτερότητα έχει να κάνει με τη ζέστη. Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα του Ιανουαρίου, αλλά οι θερμοκρασίες στην Αυστραλία είναι υψηλές. Οι παίχτες, λοιπόν, που δεν αποδίδουν τα μέγιστα στη ζέστη δε θεωρούνται φαβορί.

 

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για το πρώτο Major της χρονιάς. Αυτό σημαίνει πως, ειδικά οι παίχτες των κορυφαίων θέσεων της παγκόσμιας κατάταξης, απόλαυσαν ένα ικανοποιητικό χρονικό διάστημα διακοπών. Μήπως αυτό σημαίνει πως, στους πρώτους αγώνες της διοργάνωσης, κάποιο αουτσάιντερ έχει πιθανότητες να εκμεταλλευτεί τη “σκουριά” του φαβορί και να πάρει τη νίκη;

 

Κάθε αγώνας, φυσικά, έχει τη δική του βαρύτητα και αποτελεί μεμονωμένο γεγονός. Οι παίχτες του online στοιχήματος, ωστόσο, μπορούν στην (πάντοτε απαραίτητη) έρευνά τους, πριν φτάσουν στο σημείο να τοποθετήσουν ένα στοίχημα, να λάβουν υπόψη και τους παραπάνω παράγοντες που αποτελούν ιδιομορφίες του Australian Open.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.