Στοιχηματίζοντας στο NBA

To ΝΒΑ, το πιο εντυπωσιακό πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο, ξεκινά στις 28 Οκτωβρίου, δίνοντας σε εκατομμύρια θεατές την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θεαματικούς αγώνες, αλλά και σε εκατομμύρια παίχτες του online στοιχήματος τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, προβλέποντας σωστά τις εξελίξεις και τα αποτελέσματα των αγώνων.

 

30 ομάδες, λοιπόν, θα συμμετάσχουν σε 82 αγώνες, οι οποίοι θα αναδείξουν τον πρωταθλητή της σεζόν 2014-2015, αλλά και χιλιάδες νικητές του στοιχήματος. Οι επιλογές που έχουν οι παίχτες στη διάθεσή τους, άλλωστε, είναι δεκάδες, όχι μόνο σε κάθε αγώνα, αλλά και σε μακροπρόθεσμα στοιχήματα.

 

Σε αυτά, οι παίχτες καλούνται να προβλέψουν τι θα γίνει στο τέλος της κανονικής σεζόν και στο τέλος του πρωταθλήματος. Όπως είναι φυσικό, μπορούν να προβλέψουν από τώρα την πρωταθλήτρια ομάδα, αλλά και αυτές που θα τερματίσουν πρώτες στις αντίστοιχες περιφέρειες. Επιπλέον, μπορούν να στοιχηματίσουν και στον MVP του πρωταθλήματος - τώρα, μάλιστα, που το μεγάλο φαβορί για τη θέση του MVP, o Kevin Durant, τραυματίστηκε, η συγκεκριμένη αγορά απέκτησε νέο ενδιαφέρον.

 

Όσον αφορά στον πιθανό πρωταθλητή της φετινής σεζόν, το μεγάλο φαβορί είναι oι Cleveland Cavaliers, με τους κατόχους του τίτλου, τους San Antonio Spurs, να ακολουθούν με μικρή διαφορά. Φυσικά, κάθε ιστοσελίδα δίνει τις δικές της αποδόσεις και κάνει τις δικές της προβλέψεις - ωστόσο, η συντριπτική πλειοψηφία θεωρεί τις δύο παραπάνω ομάδες φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

 

Εκτός των μακροπρόθεσμων, στοιχημάτων, βέβαια, οι επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους σε κάθε αγώνα είναι δεκάδες. Μπορούν να στοιχηματίσουν στο νικητή κάθε αναμέτρησης, στο χάντικαπ, στο over/under, το spread και σε άλλες, λιγότερο ή περισσότερο δημοφιλείς αγορές. Και, φυσικά, έχουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια των αγώνων, στο παραδοσιακό online ή στο live στοίχημα.

 

Τέλος, οι παίχτες του online στοιχήματος μπορούν να είναι σίγουροι πως το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου θα συνοδεύεται και από τις καλύτερες προσφορές. Είτε κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διοργάνωσης είτε κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων αγώνων, οι online εταιρίες στοιχημάτων θα ανακοινώνουν συμφέρουσες προσφορές που είτε θα αυξάνουν τα πιθανά κέρδη είτε θα μειώνουν το ρίσκο.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.