Πληρώνει για καθηγητές μαθηματικών στο Stoke η Bet365

Η εταιρία στοιχημάτων  Bet365 ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα που ξεκίνησε το δημοτικό συμβούλιο του Stoke της Αγγλίας, προκειμένου να ενισχύσει τις επιδόσεις των μαθητών στα μαθηματικά. Οι υπεύθυνοι προσφέρονται να πληρώσουν τα δίδακτρα για όσους επιθυμούν να γίνουν καθηγητές μαθηματικών και να συνεισφέρουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της πόλης. Το Stoke, άλλωστε, έχει άσχημες επιδόσεις στον συγκεκριμένο τομέα – μία από τις πέντε χειρότερες στη χώρα.

 

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα χρηματοδότησης ύψους 1 εκατομμυρίου λιρών Αγγλίας, στο οποίο η Bet365 θα συμμετάσχει κατά 50%. Η συμμετοχή της εταιρίας στοιχήματος, μάλιστα, είναι σχεδόν αυτονόητη, καθώς εδρεύει στο Stoke και αποτελεί τη μεγαλύτερη επιχείρηση της πόλης.

 

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ανήκει στον βουλευτή και πρώην σκιώδη υπουργό Παιδείας Tristram Hunt και η Bet365 ανακοίνωσε από την πρώτη στιγμή τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα, ειδικά μετά την άρνηση της κυβέρνησης να ενισχύσει οικονομικά την προσπάθεια. Η Denise Coates, μία εκ των CEO της εταιρίας, δήλωσε σχετικά: “Η επιτυχία στα μαθηματικά είναι μεγίστης σημασίας για την επαγγελματική άνοδο των νέων. Τα μαθηματικά είναι απαραίτητα για την οικονομική επιτυχία και ποτέ στο παρελθόν δεν αποτελούσαν τόσο σημαντικό ζητούμενο από τους εργοδότες. Η συνεργασία αποτελεί για εμάς μια ενθουσιώδη προσπάθεια, η οποία βασίζεται στη συμφωνία σχολείων, κολλεγίων και ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων να συνεργαστούν και να βελτιώσουν τις επιδόσεις στα μαθηματικά των νέων ανθρώπων στο Stoke”.

Η Bet365 είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων του Ηνωμένου Βασιλείου με πάνω από 1.5 εκατομμύρια πελάτες σε 140 χώρες συμπεριλαμβάνοντας και τους Ελλήνες μιας και διαθέτει την απαραίτητη νόμιμη άδεια λειτουργίας στη χώρα μας.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.