Νέες αποδόσεις για την… ηλεκτρική καρέκλα του Ζοζέ Μουρίνιο

Οι άσχημες εμφανίσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα πρόσφατα αποτελέσματά της αυξάνουν ακόμη περισσότερο τις πιέσεις που δέχεται ο προπονητής της, Ζοζέ Μουρίνιο, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα στοιχήματα που θέλουν σύντομα τον Πορτογάλο τεχνικό να αποτελεί παρελθόν για τον πάγκο της ομάδας να έχουν μειωθεί ακόμη περισσότερο.

Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι σε κάποιες στοιχηματικές ιστοσελίδες υπάρχει πλέον και ένα στοίχημα που προβλέπει ότι ο Μουρίνιο δε θα αποτελέσει παρελθόν μόνο από την επόμενη σεζόν ή το τέλος του 2018, αλλά από το επόμενο Σαββατοκύριακο!

 

Οι νέες αποδόσεις για την αποχώρηση Μουρίνιο

Όπως είναι φυσικό, κάθε στραβοπάτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρνει παροξυσμό στα γραφεία των στοιχηματικών εταιρειών, οι οποίες φροντίζουν να ανανεώσουν τις αποδόσεις που αφορούν στα στοιχήματα για την αντικατάσταση του τεχνικού στον πάγκο της. Και ο αποκλεισμός της ομάδας από το League Cup πριν μερικές ημέρες μείωσε ακόμη περισσότερο τις αποδόσεις που προβλέπουν ότι σύντομα ο Μουρίνιο θα δει την πόρτα της εξόδου.

Κάποια από τα στοιχήματα σε αυτή την κατηγορία, μάλιστα, είναι διαθέσιμα από τα μέσα του περασμένου καλοκαιριού. Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούσαν να στοιχηματίσουν στο αν ο Μουρίνιο θα αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν το τέλος της σεζόν της Premier League ή πριν τα Χριστούγεννα. Οι αποδόσεις για αυτά τα δύο ενδεχόμενα μειώθηκαν ακόμη περισσότερο και πλέον κυμαίνονται στα επίπεδα του 1.30 και στο 1.60 αντίστοιχα. Παράλληλα, πολλές εταιρείες στοιχήματος προσφέρουν το στοίχημα που προβλέπει ότι ο Μουρίνιο θα είναι ο πρώτος προπονητής της Premier League που θα χάσει φέτος τη θέση του, με απόδοση που κυμαίνεται στο 4.00.

Κάποιες άλλες εταιρείες στοιχήματος, όμως, όπως για παράδειγμα, η Ladbrokes, είναι ακόμη πιο απαισιόδοξες για το μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Για αυτό το λόγο, ανακοίνωσαν ένα νέο στοίχημα, που προβλέπει ότι ο Μουρίνιο θα αποχωρήσει από τον πάγκο του, πριν τον επόμενο αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε αυτή την περίπτωση, η απόδοση κυμαίνεται κοντά στο 9.00.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.