Εκτοξεύθηκε ο αριθμός των online στοιχημάτων στο φετινό Super Bowl

Το φετινό Super Bowl κατάφερε να ξεπεράσει και φέτος προηγούμενα ρεκόρ, όσον αφορά στον στοιχηματισμό στις ΗΠΑ, παρά το γεγονός ότι οι παίχτες του στοιχήματος είχαν να αντιμετωπίσουν τους περιορισμούς και τους κινδύνους της πανδημίας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, μπορεί να σημειώθηκε μια μικρή μείωση στα επίγεια στοιχήματα, αλλά τα online στοιχήματα εκτοξεύθηκαν, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Οι παράγοντες που ανέκοψαν την αύξηση των επίγειων στοιχημάτων ήταν αρκετοί και σχετίζονταν κατά κύριο λόγο με την πανδημία, τους κινδύνους που κρύβει και τα περιοριστικά μέτρα που λήφθηκαν για να την ανακόψουν. Τα μέτρα αυτά εξακολουθούν να ισχύουν στα περισσότερα επίγεια καζίνο των ΗΠΑ που δέχονται στοιχήματα. Αντίθετα, το online στοίχημα στις ΗΠΑ έχει γνωρίσει τεράστια ανάπτυξη, χάρη στο γεγονός ότι πολλές Πολιτείες το έχουν νομιμοποιήσει, αλλά και χάρη στην συρρίκνωση του επίγειου στοιχήματος.

 

Τα πρώτα στοιχεία για τα στοιχήματα στο Super Bowl

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ESPN, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Super Bowl, τα online στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε Tampa Bay Buccaneers και Kansas City Chiefs ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ, καθώς αυξήθηκαν κατά 267%, σε σχέση με τα αντίστοιχα του 2020! Η συγκεκριμένη εικόνα δείχνει την τεράστια ανάπτυξη που έχει γνωρίσει το online στοίχημα τους τελευταίους μήνες, ειδικά εν μέσω της πανδημίας.

Αντίθετα, τα επίγεια στοιχήματα στο Super Bowl σημείωσαν μείωση στις περισσότερες Πολιτείες που διατηρούν αγορά στοιχήματος. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Πολιτεία της Nevada, όπου παραδοσιακά τοποθετείται ο μεγαλύτερος όγκος επίγειων στοιχημάτων στο Super Bowl, τα στοιχήματα μειώθηκαν κατά 12%. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Πολιτεία του Illinois, η οποία έχει νομιμοποιήσει και το επίγειο και το online στοίχημα. Εκεί, ο συνολικός τζίρος στοιχηματισμού άγγιξε τα 45,6 εκατομμύρια δολάρια, με το 94% να προέρχεται από τα online στοιχήματα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.