Άφθονα στοιχήματα για το PDC 2019 στην στοιχηματική εταιρία Interwetten

Τα βελάκια αποτελούν ένα άθλημα με ολοένα και μεγαλύτερη παρουσία στις εταιρίες στοιχημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο (και τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα) και, ειδικά κορυφαίες διοργανώσεις, όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα PDC που διεξάγεται αυτές τις ημέρες αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για πολλούς παίχτες του στοιχήματος, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

Την ευκαιρία αυτή έχουν και τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten, η οποία έχει φροντίσει να ανακοινώσει άφθονα στοιχήματα για την κορυφαία διοργάνωση. Τα μέλη της, άλλωστε, μπορούν να στοιχηματίσουν στους αγώνες των επόμενων ημερών (έχουν προηγηθεί αρκετοί αγώνες και πολλοί διεξάγονται και σήμερα Παρασκευή) και να διεκδικήσουν κέρδη με διαφορετικούς τρόπους.

 

Οι επιλογές στοιχηματισμού της Interwetten στο PDC

Και σήμερα, η διοργάνωση συνεχίζεται με μια σειρά αγώνων που παρουσιάζουν αρκετό στοιχηματικό ενδιαφέρον και τα μέλη της Interwetten μπορούν να στοιχηματίσουν στο νικητή κάθε αναμέτρησης ή σε εναλλακτικές στοιχηματικές αγορές. Για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν στο ακριβές σκορ, στο χάντικαπ, στον πρώτο παίχτη που θα πετύχει 180 ή στον αριθμό των 180 ανά παίχτη ή στο σύνολο του αγώνα. Οι επιλογές είναι αρκετές και οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη με διαφορετικούς τρόπους.

Οι παραπάνω επιλογές, όμως, δεν είναι οι μόνες που έχουν τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Interwetten. Από την ιστοσελίδα δεν απουσιάζουν ούτε τα μακροχρόνια στοιχήματα, τα οποία θα διευθετηθούν την 1η Ιανουαρίου, μετά τον μεγάλο τελικό του PDC 2019. Σε αυτή την κατηγορία στοιχημάτων, οι παίχτες έχουν δύο επιλογές: μπορούν να στοιχηματίσουν είτε στον παίχτη που θα κατακτήσει την πρώτη θέση της διοργάνωσης είτε απλά στην εθνικότητά του.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα είναι διαθέσιμα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten και θα παραμείνουν ενεργά έως την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος PDC.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.