Στοιχήματα για την Απονομή των Όσκαρ στη Mybet

Η εταιρία στοιχήματος Mybet στρέφει συχνά-πυκνά το βλέμμα της μακριά από τα γήπεδα του κόσμου και επικεντρώνεται σε πολυτελείς αίθουσες βραβεύσεων και άλλων εκδηλώσεων. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, δε θα μπορούσε να αδιαφορήσει για τη φετινή Απονομή των Όσκαρ, η οποία πραγματοποιείται στις 28 Φεβρουαρίου.

 

Η Mybet, λοιπόν, έχει ήδη δημιουργήσει μια νέα ενότητα στην ιστοσελίδα της, η οποία είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στα Όσκαρ. Εκεί, τα μέλη της θα βρουν αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού, καθώς θα κληθούν να προβλέψουν τους επόμενους κατόχους των χρυσών αγαλματιδίων και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, η Mybet προσφέρει την ευκαιρία στοιχηματισμού σε έξι κατηγορίες των φετινών Όσκαρ. Οι κατηγορίες αυτές είναι οι εξής: Καλύτερος Ηθοποιός, Καλύτερη Ηθοποιός, Καλύτερος Σκηνοθέτης, Καλύτερη Ταινία, Καλύτερος Β’ Ανδρικός Ρόλος και Καλύτερος Β’ Γυναικείος Ρόλος. Ήδη σε κάθε κατηγορία έχουν αποφασιστεί τα φαβορί και τα αουτσάιντερ, τα οποία συνοδεύονται από τις ανάλογες αποδόσεις.

 

Στην κατηγορία του Καλύτερου Ηθοποιού, για παράδειγμα, μεγάλο φαβορί (με τεράστια διαφορά) είναι ο Leonardo DiCaprio, με απόδοση 1.06. Αντίστοιχα, στην κατηγορία της Καλύτερης Ηθοποιού κυριαρχεί η Brie Larson, με απόδοση 1.10. Και στις κατηγορίες του Καλύτερου Σκηνοθέτη και Καλύτερης Ταινίας, τα φαβορί είναι ο Alejandro Gonzalez Inarritu και η ταινία Spotlight, με αποδόσεις 1.30 και 2.20 αντίστοιχα.

 

Το μόνο που έχουν να κάνουν, λοιπόν, τα… σινεφίλ μέλη της Mybet είναι να κατευθυνθούν στη σελίδα όπου βρίσκονται τα στοιχήματα για κάθε κατηγορία των Όσκαρ και να επιλέξουν τα σημεία που πιστεύουν πως θα επαληθευθούν. Και οι σωστές προβλέψεις θα τους αποφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

Η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και εκτός από στοίχημα προσφέρει και παιχνίδια στα μέλη της όπως καζίνο,πόκερ,κίνο και πολλά άλλα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Mybet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.