Οι υποψήφιοι των επόμενων αμερικανικών εκλογών στις ιστοσελίδες στοιχήματος!

Οι αμερικανικές εκλογές έχουν ουσιαστικά ολοκληρωθεί και ο Joe Biden θα είναι ο νέος ένοικος του Λευκού Οίκου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Πολλές ιστοσελίδες στοιχήματος, όμως, που τους τελευταίους μήνες πρόσφεραν στοιχήματα και αποδόσεις για το αποτέλεσμα της φετινής εκλογικής αναμέτρησης, στρέφονται ήδη στις επόμενες εκλογές και προσφέρουν αποδόσεις για τους νέους πιθανούς υποψήφιους!

Οι προτάσεις τους, βέβαια, είναι ακόμα αρκετά παράδοξες, αφού ακόμη δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία επίσημη διεργασία για τις επόμενες εκλογές των ΗΠΑ. Για αυτό το λόγο, οι περισσότερες από τις διαθέσιμες επιλογές είναι τουλάχιστον τραβηγμένες!

 

Οι νέοι υποψήφιοι των αμερικανικών εκλογών

Την αρχή στα στοιχήματα για τις επόμενες εκλογές έκαναν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες Ladbrokes και Coral, που ήδη προσφέρουν στοιχήματα για το ότι επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ, μετά τη λήξη της θητείας του Joe Biden (ο οποίος δεν έχει δικαίωμα να διεκδικήσει ξανά την Προεδρία, λόγω ηλικίας), θα είναι ο γιος του Donald Trump, Donald Trump Jr! Η συγκεκριμένη επιλογή είναι διαθέσιμη στις δύο ιστοσελίδες και η απόδοση που τη συνοδεύει κυμαίνεται στο 34.00.

Στις ίδιες ιστοσελίδες έχει επιλεγεί και αντίπαλος για τον Donald Trump Jr. Πρόκειται για την Michelle Obama, σύζυγο του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Barack Obama. Όπως φαίνεται, οι υπεύθυνοι των ιστοσελίδων στοιχήματος θεωρούν αρκετά πιθανό το σενάριο οι δύο τους να είναι το δίδυμο που θα αναμετρηθεί για την Προεδρία το 2024.

Αυτές, βέβαια, δεν είναι οι μόνες επιλογές. Σε αρκετές ιστοσελίδες υπάρχουν και εναλλακτικές προτάσεις, όπως ο Kanye West, η κόρη του Trump, Ivanka, η Meghan Markle, και ο Dwayne “The Rock” Johnson. Όπως είναι φυσικό, όλες οι εξωφρενικές επιλογές που είναι ήδη διαθέσιμες στις στοιχηματικές ιστοσελίδες συνοδεύονται από μεγάλες αποδόσεις και απευθύνονται σε όσους θέλουν να τοποθετήσουν στοιχήματα που θα διευθετηθούν σε περίπου τέσσερα χρόνια.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.