Αυξάνονται τα στοιχήματα στη Ρωσία, λόγω Μουντιάλ

Η Ρωσία θα αποτελέσει τη διοργανώτρια και την οικοδέσποινα του φετινού Μουντιάλ, που ξεκινά σε μερικές ημέρες, και ήδη το στοιχηματικό ενδιαφέρον στη χώρα έχει εκτοξευθεί στα ύψη. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι ελάχιστες αδειοδοτημένες στοιχηματικές εταιρίες έχουν δει τον αριθμό των στοιχημάτων που δέχονται να εκτοξεύεται, καθώς το Μουντιάλ είναι το σημαντικότερο ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς και τις επόμενες εβδομάδες θα αποτελέσει… ρωσική υπόθεση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσαν εταιρείες και φορείς που δραστηριοποιούνται στη Ρωσία, η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Μουντιάλ έχει φέρει μια τεράστια αύξηση στον αριθμό στοιχημάτων που τοποθετούνται στη διοργάνωση. Και τα στοιχεία αυτά αφορούν αποκλειστικά στις ελάχιστες νόμιμες εταιρίες στη Ρωσία – στη χώρα, όμως, ανθεί και το παράνομο στοίχημα, όπου οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ακόμη μεγαλύτερη αύξηση!

 

Τεράστια αύξηση στοιχηματισμού πριν το Μουντιάλ

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν παραχωρήσει στη δημοσιότητα κάποιες από τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη Ρωσία, ο αριθμός των στοιχημάτων που δέχονται έχει ήδη εκτοξευθεί τους τελευταίους μήνες και αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο, όσο πλησιάζουμε στην έναρξη του Μουντιάλ, αλλά και κατά την περίοδο διεξαγωγής του.

Μία εταιρία που ανακοίνωσε τεράστια αύξηση στον αριθμό στοιχημάτων που δέχθηκε τους τελευταίους μήνες είναι η Parimatch. Η συγκεκριμένη εταιρία στοιχήματος αναφέρει ότι η κίνηση στην ιστοσελίδα της από τον Νοέμβριο του 2017 έως τον Μάρτιο του 2018 δεν ξεπερνούσε τα 800.000 στοιχήματα. Ωστόσο, τον Απρίλιο του 2018, ελάχιστους μήνες πριν την έναρξη του Μουντιάλ, παρουσιάστηκε αύξηση της τάξης του 400%! Το ίδιο συμβαίνει, βέβαια, και σε άλλες στοιχηματικές ιστοσελίδες, που βλέπουν τον αριθμό των στοιχημάτων που δέχονται να αυξάνεται με γρήγορους ρυθμούς, όσο πλησιάζουμε στο Μουντιάλ.

Εκτός από τις στοιχηματικές εταιρίες, τέλος, προετοιμασίες για την αυξημένη κίνηση λόγω Μουντιάλ πραγματοποίησαν και οι αρμόδιες Αρχές, οι οποίες μπλόκαραν μεταξύ άλλων την είσοδο σε περισσότερες από 1.800 παράνομες στοιχηματικές ιστοσελίδες.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Parimatch και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Parimatch ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.