Στοιχήματα για τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Σκακιού στην Bet365

H εταιρία στοιχημάτων Bet365 καλύπτει χιλιάδες γεγονότα και αυτή την εβδομάδα και από την τεράστια ποικιλία που προσφέρει δε θα μπορούσε να απουσιάζει και αυτό που πολλοί θεωρούν το σημαντικότερο γεγονός του μήνα: τον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Σκακιού ανάμεσα στον Μάγκνους Κάρλσεν και τον Φαμπιάνο Καρουάνα. Τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Bet365 μπορούν να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους στον μεγάλο τελικό και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, ανάλογα με το ρίσκο που είναι διατεθειμένοι να πάρουν.

Οι ενδιαφερόμενοι, μάλιστα, έχουν δύο διαφορετικές στοιχηματικές επιλογές για τον μεγάλο τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Σκακιού, καθώς η Bet365 προσφέρει δύο σχετικές αγορές.

 

Τα στοιχήματα της Bet365 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκακιού

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν στον μεγάλο τελικό έχουν δύο επιλογές. Η πρώτη αφορά στον νέο Παγκόσμιο Πρωταθλητή, τον παίχτη εκείνον που θα κατακτήσει το τρόπαιο. Σε αυτή την περίπτωση, τα σημεία είναι δύο: να κατακτήσει το Πρωτάθλημα ο Κάρλσεν, με απόδοση 1.40, ή να το κατακτήσει ο Καρουάνα, με απόδοση 2.75.

Η δεύτερη επιλογή αποτελείται από τρία σημεία και αφορά αποκλειστικά στο τελικό αποτέλεσμα της τελικής τους αναμέτρησης. Σε αυτή την περίπτωση, η νίκη του Κάρλσεν συνοδεύεται από απόδοση 1.72, η ισοπαλία από απόδοση 5.00 και η νίκη του Καρουάνα από απόδοση 3.20.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, τοποθετούνται με τον συνηθισμένο τρόπο στην στοιχηματική πλατφόρμα της Bet365. Ωστόσο, οι παίχτες έχουν τη δυνατότητα να τα τοποθετήσουν έως την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, στις 3 το μεσημέρι.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.