Στοιχήματα και αποδόσεις για τη Eurovision από την εταιρία στοιχημάτων Meridianbet

Η εταιρία στοιχημάτων Meridianbet δε στέκεται μόνο στα κορυφαία αθλητικά γεγονότα της χρονιάς και φροντίζει να καλύπτει και άλλου τύπου διοργανώσεις, όπως ο επερχόμενος διαγωνισμός της Eurovision. Όπως είναι φυσικό, τα μέλη της στοιχηματικής της ιστοσελίδας έχουν αυτές τις ημέρες την ευκαιρία να στοιχηματίσουν και στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

Η Meridianbet, άλλωστε, δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στη νικήτρια χώρα της Eurovision και προσφέρει άφθονες επιλογές, άλλες με χαμηλότερες και άλλες με υψηλότερες αποδόσεις. Και τα μέλη της έχουν περιθώριο έως τις 11 Μαΐου, προκειμένου να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους και να διεκδικήσουν κέρδη.

 

Οι στοιχηματικές επιλογές της Meridianbet στη Eurovision

Η μόνη στοιχηματική αγορά που έχει ανακοινώσει προς το παρόν η Meridianbet αφορά στη νικήτρια χώρα της Eurovision. Στην ιστοσελίδα της θα συναντήσει κανείς όλες τις χώρες που συμμετέχουν, με την καθεμία να συνοδεύεται και από την αντίστοιχη απόδοση, σύμφωνα με τα προγνωστικά και τις πιθανότητες νίκης.

Το μεγάλο φαβορί του διαγωνισμού, σύμφωνα με τη Meridianbet, είναι η Ολλανδία, με απόδοση που δεν ξεπερνά το 2.60. Η τριάδα των φαβορί κλείνει με την Ελβετία, που συνοδεύεται από απόδοση 5.50, και τη Ρωσία, με απόδοση 6.00.

Λίγο χαμηλότερα βρίσκονται και η Κύπρος, με απόδοση 15.00, ενώ δεν απουσιάζουν και τα μεγάλα αουτσάιντερ, για όσους θέλουν να ρισκάρουν και να στοιχηματίσουν σε μια έκπληξη στον διαγωνισμό. Για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν σε χώρες όπως το Μαυροβούνιο, η Ουγγαρία και το Ηνωμένο Βασίλειο, που συνοδεύονται από απόδοση 100.00, ή σε χώρες όπως η Λετονία και η Αλβανία, που συνοδεύονται από απόδοση 200.00!

Σε κάθε περίπτωση, οι επιλογές που έχουν τα μέλη της Meridianbet είναι αρκετές και υπόσχονται μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.