Η Ιταλία φαβορί για τη Eurovision στις περισσότερες ιστοσελίδες στοιχήματος

Ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision βρίσκεται στην τελική ευθεία του, αφού όλες οι χώρες έχουν ολοκληρώσει τις τελικές πρόβες τους και ετοιμάζονται για τους ημιτελικούς και, φυσικά, τον μεγάλο τελικό. Η ολοκλήρωση της προετοιμασίας έχει επιτρέψει και στις ιστοσελίδες στοιχήματος να αποκτήσουν μια καλύτερη εικόνα για όλες τις συμμετοχές και να ανακηρύξουν φαβορί και αουτσάιντερ για τον διαγωνισμό.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, το μεγάλο φαβορί για τη φετινή Eurovision είναι η Ιταλία, η οποία συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει, σύμφωνα με τις περισσότερες ιστοσελίδες, όπως οι Bet365, Unibet, η Bwin, η William Hill και η BetFair. Αν, μάλιστα, η Ιταλία κερδίσει, θα τα καταφέρει μετά από περισσότερα από 20 χρόνια, αφού τελευταία φορά είχε ανακηρυχθεί νικήτρια του διαγωνισμού το 1990.

 

Τα φαβορί των στοιχηματικών ιστοσελίδων

Η Ιταλία αποτελεί το μεγάλο φαβορί για τον φετινό διαγωνισμό, αν κρίνουμε από τις αποδόσεις των περισσότερων ιστοσελίδων στοιχήματος. Η απόδοση που συνοδεύει τη νίκη της Ιταλίας είναι η χαμηλότερη στις περισσότερες ιστοσελίδες, αφού κυμαίνεται στα επίπεδα του 3.50. Στη δεύτερη θέση των φαβορί, από την άλλη, βρίσκεται η Γαλλία, με την απόδοσή της να κυμαίνεται πιο κοντά στο 4.00. Το τρίτο κατά σειρά φαβορί, από την άλλη, η Μάλτα, έχει αρκετά υψηλότερη απόδοση, που σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνά το 6.50.

Όλες οι υπόλοιπες συμμετοχές στον διαγωνισμό βρίσκονται πολύ χαμηλότερα στη λίστα των φαβορί, με πολύ μικρότερες πιθανότητες νίκης. Για παράδειγμα, η Κύπρος βρίσκεται μεν στην πέμπτη θέση, αλλά με απόδοση άνω του 12.00, ενώ και η Ελλάδα βρίσκεται στη δέκατη θέση, με απόδοση που ξεπερνά το 50.00.

Φυσικά, οι στοιχηματικές εταιρίες δεν προσφέρουν μόνο αποδόσεις για τον τελικό, αλλά και για τους ημιτελικούς, εκεί που τα φαβορί για την πρόκριση στη μεγάλη βραδιά είναι περισσότερα και το ίδιο συμβαίνει και με τα στοιχήματα αξίας που προσφέρονται.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.