Σε φιλανθρωπικό οργανισμό παραχωρεί η Unibet την χορηγία της στο χάντμπολ

Πριν μερικές ημέρες, η ιστοσελίδα στοιχήματος Unibet ανακοίνωσε μια νέα συμφωνία χορηγίας, αυτή τη φορά προς την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ (EHF) και το Euro 2020, που διεξάγεται από τις 10 έως τις 26 Ιανουαρίου. Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής ιστοσελίδας, όμως, ενημέρωσαν εκ νέου τα ΜΜΕ ότι η χορηγία που εξασφάλισε η Unibet δωρίζεται σε έναν φιλανθρωπικό οργανισμό πανευρωπαϊκής εμβέλειας.

Αναλυτικότερα, η Unibet ανακοίνωσε πως παραχωρεί όλα τα δικαιώματα που κατέχει ως χορηγός του Euro 2020 στην ENALMH, τον οργανισμό προώθησης οργανικής σύνδεσης του αθλητισμού και της φυσικής άσκησης με την ψυχική υγεία. Ουσιαστικά, λοιπόν, νέος χορηγός της διοργάνωσης είναι η ENALMH, η οποία θα αποκτήσει σημαντικές ευκαιρίες προβολής, κατά τη διάρκεια των αγώνων.

 

Η φιλανθρωπική απόφαση της Unibet

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του τομέα χορηγιών της Kindred (της ιδιοκτήτριας εταιρείας της Unibet), Timo Mastelinck, η απόφαση να παραχωρηθούν τα δικαιώματα της χορηγίας προς το Euro 2020 στην ENALMH βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με τις προσπάθειες της Kindred να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει ολόκληρη την Ευρώπη για τα θέματα ψυχικής υγείας.

Η ENALMH θα αποκτήσει σημαντικές ευκαιρίες προβολής και προώθησης του έργου της κατά τη διάρκεια του Euro 2020, το οποίο διεξάγεται στα γήπεδα της Σουηδίας, της Αυστρίας και της Νορβηγίας, από τις 10 έως τις 26 Ιανουαρίου. Παράλληλα, η Unibet έχει εξασφαλίσει χορηγία και προς το Euro των γυναικών, το οποίο διεξάγεται στις 3-20 Δεκεμβρίου του 2020. Και σε αυτή την περίπτωση, η χορηγία παραχωρήθηκε στην ENALMH.

Η συγκεκριμένη κίνηση, τέλος, δεν είναι η μόνη φιλανθρωπικού χαρακτήρα που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό από τη Unibet. Τον περασμένο Οκτώβριο, η στοιχηματική εταιρεία συνεργάστηκε με τον σουηδικό φιλανθρωπικό οργανισμό NU: Nolla Utanförskapet, προκειμένου να βοηθήσει κοινωνικά ευαίσθητους νέους στη Στοκχόλμη, ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε ανακοινώσει ότι θα αντικαταστήσει το λογότυπό της με μηνύματα υπεύθυνου στοιχηματισμού στις φανέλες των ποδοσφαιρικών ομάδων, στις οποίες είναι χορηγός.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.