Τα μέτρα προστασίας των μελών της ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρία Bet365

Η στοιχηματική εταιρία Bet365 ανακοίνωσε πρόσφατα τις λεπτομέρειες του προγράμματος προστασίας που διατηρεί για τα μέλη της, προκειμένου να αντιμετωπίζονται προβλήματα που μπορούν να προκαλέσουν εθισμό στον τζόγο. Το πρόγραμμα της Bet365 βασίζεται σε πρωτοποριακές τεχνολογίες που μπορούν να αναγνωρίσουν όχι μόνο συμπεριφορές που προδίδουν εθισμό στον τζόγο, αλλά και πρακτικές που μπορούν να οδηγήσουν σε τέτοιου είδους προβλήματα.

Τα περισσότερα από αυτά τα προγράμματα λειτουργούν εδώ και καιρό στην ιστοσελίδα στοιχήματος που διατηρεί η Bet365, αλλά για πρώτη φορά οι υπεύθυνοι επεκτάθηκαν περισσότερο στις λειτουργίες τους, μέσω της νέας ανακοίνωσης.

 

Τα μέτρα προστασίας των μελών της Bet365

Ο θεμέλιος λίθος στον τομέα των υπηρεσιών προστασίας των μελών της Bet365 είναι το σύστημα EROS. Πρόκειται για ένα σύστημα που παρακολουθεί τις συμπεριφορές των παιχτών, με σκοπό να αναγνωρίσει μοτίβα και συμπεριφορές που μπορούν να σχετίζονται με εθισμό στον τζόγο. Τον τελευταίο χρόνο, μάλιστα, η Bet365 έχει εμβαθύνει τις έρευνές της στον τομέα της ΑΙ, προκειμένου να βρει έναν τρόπο να εκπαιδεύσει το EROS, ώστε να εντοπίζει και συμπεριφορές που μπορούν να προκαλέσουν στο μέλλον εθισμό στον τζόγο.

Παράλληλα, η ανακοίνωση της Bet365 αναφέρει και τη συνεργασία της με την καναδική εταιρεία Focal Research. Από τη συνεργασία αναμένεται να προκύψει ένα νέο εργαλείο, που θα βοηθά την εταιρία στοιχήματος να αναγνωρίζει μοτίβα υψηλού ρίσκου ανάμεσα στους πελάτες της. Η συγκεκριμένη συνεργασία, μάλιστα, δεν είναι η μόνη στον συγκεκριμένο τομέα, αφού η Bet365 συνεργάζεται και με τον αγγλικό φορέα GamCare, προκειμένου να εκπαιδεύσει τα μέλη της που επικοινωνούν με παίχτες που ενδεχομένως αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο.

Η Bet365, τέλος, ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται να λανσάρει και μια νέα σειρά από εργαλεία, τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι παίχτες, προκειμένου να προστατεύονται αποτελεσματικότερα από τον εθισμό στον τζόγο. Ένα τέτοιο εργαλείο θα τους δίνει σύντομα τη δυνατότητα να μπλοκάρουν την πρόσβασή τους στην στοιχηματική ιστοσελίδα, σε συγκεκριμένες ώρες ή ημέρες, με τη δυνατότητα επανάληψης κάθε εβδομάδα.

Η Bet365 θυμίζει ότι στην ιστοσελίδα της βρίσκεται και ένας τομέας που είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στον υπεύθυνο στοιχηματισμό.

Τέλος να θυμίσουμε πως τον περασμένο Νοέμβριο οι μερικές από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχήματος (μαζί και η Bet365), υπέγραψαν κείμενο δεσμεύσεων σκοπό να ενισχύσουν τον αγώνα κατά του εθισμού στον τζόγο.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.