Στην ασιατική αγορά η ηλεκτρονική πλατφόρμα της στοιχηματικής εταιρίας Pinnacle

Πριν μερικές εβδομάδες, η στοιχηματική εταιρία Pinnacle ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας, την οποία θα διαθέτει σε στοιχηματικές ιστοσελίδες που θα επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί της. Πριν μερικές ημέρες, η Pinnacle βρήκε τον πρώτο συνεργάτη της, μια ασιατική εταιρεία με έντονη παρουσία σε αρκετές χώρες, η οποία θα χρησιμοποιεί πλέον την ηλεκτρονική πλατφόρμα της Pinnacle.

Αναλυτικότερα, η Pinnacle θα συνεργαστεί με την εταιρία Asian BGE, η οποία διατηρεί μια σειρά από στοιχηματικές ιστοσελίδες σε διαφορετικές χώρες της Ασίας.

 

Η συμφωνία της Pinnacle με την Asian BGE

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν και η Asian BGE θα προσαρμόσει την ηλεκτρονική πλατφόρμα στοιχηματισμού στις ιστοσελίδες που διατηρεί. Πρόκειται, μάλιστα, για την ηλεκτρονική πλατφόρμα στοιχηματισμού στα e-Sports, τα οποία είναι άκρως δημοφιλή στην Ασία. Έτσι, σύντομα η πλατφόρμα eSports iFrame API της Pinnacle θα τροφοδοτεί τις σχετικές ιστοσελίδες εταιρειών που ανήκουν στην Asian BGE, όπως οι Dafabet και NextBet.

 

Νέος τομέας δραστηριοποίησης για την Pinnacle

Η Pinnacle είχε ανακοινώσει πρόσφατα ότι επεκτείνεται στον τομέα Β2Β, με σκοπό να προσφέρει τις υπηρεσίες και την τεχνογνωσία της σε άλλες εταιρίες στοιχημάτων. Παράλληλα, μάλιστα, ανακοίνωσε την πρόθεσή της να αποσυρθεί από μεγάλες αγορές, όπως αυτή του Ηνωμένου Βασιλείου, προκειμένου να επικεντρωθεί στις νέες προσπάθειές της. Και, όπως φαίνεται, αυτή η κίνησή της αποδίδει προς το παρόν τα αναμενόμενα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Pinnacle και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Pinnacle ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.