Νέα γραφεία στη Μαδρίτη εγκαινίασε η εταιρία στοιχημάτων Kindred

Η εταιρία στοιχημάτων Kindred, ιδιοκτήτρια μεταξύ άλλων της Unibet, εγκαινίασε τα νέα γραφεία της, που εδρεύουν στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, Μαδρίτη. Τα νέα γραφεία θα φιλοξενήσουν τις τεχνολογικές υπηρεσίες της Kindred και η ισπανική πρωτεύουσα επιλέχθηκε χάρη στις ευκαιρίες που προσφέρει, στον τομέα της αναζήτησης νέων ταλέντων στον τεχνολογικό τομέα.

Τα γραφεία της Kindred στη Μαδρίτη, τέλος, θα υποστηρίζουν τις δράσεις της στοιχηματικής εταιρίας σε ολόκληρη την Ευρώπη και δεν αποτελούν σημάδι επικέντρωσης των δράσεων της στην Ισπανία.

 

Η επιλογή της Μαδρίτης και τα πλεονεκτήματα

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της Kindred, η Μαδρίτη επικράτησε αρκετών άλλων εναλλακτικών, στις περιοχές της Ευρώπης και της νοτιοανατολικής Ασίας. Οι υπεύθυνοι αναζητούσαν μια πόλη που θα εξυπηρετούσε το σύνολο της λειτουργίας του δικτύου γραφείου της Kindred, αλλά και θα αποτελούσε κόμβο ταλαντούχων επαγγελματιών στον τομέα της τεχνολογίας.

Τα νέα γραφεία, μάλιστα, θα καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο, αφού θα αποτελούν ουσιαστικά τη βάση ενός νέου τεχνολογικού κόμβου, στον οποίο οι περισσότερες εργασίες θα πραγματοποιούνται ψηφιακά, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία των υπαλλήλων.

 

Συνεχίζεται η ευρωπαϊκή ανάπτυξη της Kindred

Τα νέα για τα εγκαίνια των νέων γραφείων στη Μαδρίτη αποτελούν μόνο μία από τις πρόσφατες επιβεβαιώσεις για την ανάπτυξη της Kindred στην Ευρώπη. Η στοιχηματική εταιρία, άλλωστε, έχει επεκτείνει τη λειτουργία της σε νέες αγορές, μεταξύ των οποίων και η σουηδική, από την οποία απουσίαζε για χρόνια, παρόλο που εδρεύει στη χώρα.

Να σας θυμίσουμε πως πριν δύο μήνες η Kindred προχώρησε στη μεταφορά και ένωση των γραφείων που διατηρεί στη Μάλτα

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.