Κλείνει η αγορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας BetFair για τον επόμενο προπονητή της Σέλτικ

Η στοιχηματική ιστοσελίδα στοιχήματος BetFair έκλεισε την αγορά που καλούσε τους παίχτες να προβλέψουν τον επόμενο προπονητή της Σέλτικ. Η ποδοσφαιρική ομάδα φαίνεται να βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου τεχνικού της, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Neil Lennon και η BetFair προσέφερε εδώ και αρκετό καιρό αρκετές στοιχηματικές επιλογές. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι θεωρούν πλέον σχεδόν βέβαια την αντικατάσταση του Lennon από τον Ισπανό Rafa Benitez, με αποτέλεσμα να έχουν αποφασίσει το κλείσιμο της αγοράς.

Η κίνηση αυτή της BetFair θυμίζει την αντίστοιχη της Paddy Power πριν μερικές ημέρες. Ενώ, όμως, η Paddy Power έκλεισε την συγκεκριμένη αγορά, θεωρώντας ότι είναι βέβαιη η πρόσληψη του πρώην προπονητή της Μπόρνμουθ, Eddie Howe, η BetFair θεωρεί σίγουρη την πρόσληψη του Rafa Benitez.

 

Η απόφαση της BetFair για το κλείσιμο της αγοράς

Η εξέλιξη που ανάγκασε την BetFair να κλείσει την συγκεκριμένη στοιχηματική αγορά ήταν η αποχώρηση του Rafa Benitez από τη θέση του προπονητή της κινεζικής Dalian Pro. H είδηση αυτή μείωσε την απόδοση του Benitez από το προηγούμενο 11.00 και συγκέντρωσε πάρα πολλά στοιχήματα, με αποτέλεσμα η απόδοση να μην ξεπερνά πλέον το 1.20. Για αυτό το λόγο, η BetFair αποφάσισε να κλείσει την αγορά και να σταματήσει να δέχεται στοιχήματα.

Η απόφασή της είναι λογική, αφού πλέον ο Ισπανός προπονητής αποτελεί το αναμφισβήτητο φαβορί για τη θέση του νέου τεχνικού της Σέλτικ. Άλλωστε, ο Benitez συζητούσε με την Σέλτικ και το 2019, όταν τελικά οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να δώσουν τη θέση στον Neil Lennon. Πλέον, όμως, ο Lennon είναι μάλλον ανεπιθύμητος στην ομάδα και το γεγονός ότι ο Benitez είναι ελεύθερος τον καθιστά το απόλυτο φαβορί για τον αντικαταστάτη του.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.