Επέστρεψε η Paysafe στη Netbet

Τις τελευταίες ημέρες, τα μέλη της Netbet που επιθυμούσαν να προχωρήσουν σε νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους, μέσω της προπληρωμένης κάρτας Paysafe, αντιμετώπιζαν κάποια προβλήματα. Τα προβλήματα αυτά, βέβαια, ήταν καθαρά τεχνικά, όσο κι αν θύμισαν στους λάτρεις του στοιχήματος τις πρόσφατες εποχές, όταν η Paysafe δε γινόταν δεκτή από τις στοιχηματικές εταιρίες, λόγω της επιβολής των capital controls.

 

Η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχήματος Netbet, ωστόσο, έλυσε το πρόβλημα αυτό και ενημερώνει τα μέλη της πως η Paysafe επιστρέφει δριμύτερη και είναι διαθέσιμη ξανά για την πραγματοποίηση συναλλαγών. Εφόσον, λοιπόν, τα τεχνικά προβλήματα δεν υφίστανται πια, οι παίχτες έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν νέες καταθέσεις στους λογαριασμούς τους με τη δημοφιλή αυτή μέθοδο.

 

Η Paysafe, άλλωστε, παραμένει εξαιρετικά δημοφιλής, χάρη στις ευκολίες που προσφέρει. Οι παίχτες δεν είναι αναγκασμένοι να χρησιμοποιήσουν κάποια πιστωτική ή να ζητήσουν τη συμβολή κάποιας τράπεζας. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να αποκτήσουν την Paysafe, σε ένα από τα χιλιάδες σημεία του δικτύου της στην Ελλάδα (σε περίπτερα, σούπερ μάρκετ και πρατήρια βενζίνης, μεταξύ άλλων) και να συμπληρώσουν τον κωδικό της στο κατάλληλο πεδίο, κατά τη διαδικασία κατάθεσης. Η διαδικασία αυτή θα ολοκληρωθεί άμεσα και οι παίχτες θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν τα χρήματά τους σε ένα από τα χιλιάδες στοιχήματα που προσφέρει καθημερινά η Netbet.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Netbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Netbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.