Μεταφέρθηκε στη Μάλτα το αγγλικό τμήμα της στοιχηματικής εταιρίας Bet365

Η στοιχηματική εταιρία Bet365 επιβεβαίωσε πριν μερικές ημέρες ότι το αγγλικό τμήμα της μεταφέρθηκε στη Μάλτα και πως από το εξής θα λειτουργεί από εκεί. Το αγγλικό τμήμα της στοιχηματικής εταιρίας έδρευε ως πρόσφατα στο Γιβραλτάρ, αλλά οι εξελίξεις και η ολοκλήρωση του Brexit ανάγκασαν τους υπεύθυνους να το μεταφέρουν σε μια τοποθεσία που ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ήδη, τα μέλη της Bet365 που κατοικούν στο Ηνωμένο Βασίλειο ενημερώθηκαν, μέσω της αλλαγής των όρων χρήσης της ιστοσελίδας. Ωστόσο, δεν πρόκειται να αλλάξει το παραμικρό στην εμπειρία στοιχηματισμού που προσφέρει στα μέλη της η Bet365.

 

Αναγκάστηκε σε μετακόμιση το αγγλικό τμήμα της Bet365

H Bet365 είχε ανακοινώσει από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η απόφαση για το Brexit ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να μεταφέρει κομμάτι των επιχειρήσεών της από το Γιβραλτάρ στη Μάλτα. Άλλωστε, το Γιβραλτάρ, που θεωρείται βρετανικό έδαφος, θα αποχωρούσε (όπως και αποχώρησε) ταυτόχρονα με το Ηνωμένο Βασίλειο από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Κι ενώ οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εκεί μπορούν να συνεχίσουν να επωφελούνται της χαμηλής φορολογίας, χάνουν το δικαίωμα ελεύθερης δραστηριότητας στις χώρες της Ε.Ε..

Για αυτό το λόγο, η Bet365 επέλεξε να μεταφέρει τις επιχειρήσεις της στη Μάλτα, ώστε να μπορεί να επωφεληθεί και των προνομίων που της φέρνει η έδρα σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι Άγγλοι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στην Bet365, πάντως, δεν πρόκειται να καταλάβουν καμία απολύτως διαφορά. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να αποδεχθούν τους νέους όρους χρήσης της ιστοσελίδας, οι οποίοι δηλώνουν ξεκάθαρα τη νέα έδρα της εταιρίας και τη νέα αρμόδια ρυθμιστική Αρχή: την MGA της Μάλτας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.