Άνω κάτω έκανε τις αποδόσεις του NBA η μεταγραφή του LeΒron James

Πριν μερικές ημέρες, ο LeBron James ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στους Los Angeles Lakers, κλείνοντας μια στοιχηματική αγορά που καλούσε τους παίχτες να προβλέψουν σε ποια ομάδα θα αγωνιστεί ο κορυφαίος superstar. Η παρουσία του στο Los Angeles, όμως, έφερε νέες στοιχηματικές εξελίξεις στο NBA, αφού πλέον οι αποδόσεις για την πρωταθλήτρια ομάδα της επόμενης σεζόν έχουν αλλάξει σημαντικά!

Η μεταγραφή του James στους Lakers, άλλωστε, αλλάζει σε μεγάλο βαθμό τις ισορροπίες στο NBA. Χάρη σε αυτή, οι Lakers αποτελούν και πάλι φαβορί για το πρωτάθλημα του 2018-2019, μετά από πολλά χρόνια, ενώ η πρώην ομάδα του, οι Cleveland Cavaliers, βρίσκονται πλέον στα αουτσάιντερ που θα φτάσουν μόνο με θαύμα στους τελικούς.

 

Oι νέες αποδόσεις για το νικητή της σεζόν

Οι παίχτες που επιθυμούν να τοποθετήσουν μακροχρόνια στοιχήματα και να προβλέψουν την ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στην επόμενη σεζόν του NBA θα δουν σημαντικές αλλαγές στις αποδόσεις, σε σχέση με τις αντίστοιχες που έβλεπαν, πριν ανακοινωθεί η απόκτηση του LeBron James από τους Lakers. Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, ότι πριν μερικές ημέρες, το ενδεχόμενο να καταλήξει το πρωτάθλημα στο Los Angeles πλήρωνε με απόδοση άνω του 10.00, ενώ πλέον η ίδια απόδοση κυμαίνεται στο 8.00 – σε κάποιες εταιρίες στοιχημάτων, δεν ξεπερνά καν το 4.00.

Από την άλλη, οι Cleveland Cavaliers έχουν χάσει, σύμφωνα με τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών, κάθε ελπίδα να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Η πρώην ομάδα του James σταμάτησε να είναι φαβορί από τη στιγμή που ο ηγέτης της ανακοίνωσε την αποχώρησή του και οι αποδόσεις έφτασαν στο 25.00. Μόλις, όμως, ανακοινώθηκε η απόκτηση του James από τους Lakers, η ίδια απόδοση εκτοξεύθηκε στο 500.00!

Ο φαβοριτισμός των Los Angeles Lakers, τέλος, δεν είναι εμφανής μόνο από την αλλαγή των αποδόσεων στα μακροχρόνια στοιχήματα, αλλά και από τις προβλέψεις που έχουν τοποθετήσει οι περισσότεροι παίχτες. Σύμφωνα με στοιχεία, το 52% των μακροχρόνιων στοιχημάτων έχει τοποθετηθεί στο σημείο των Lakers, ενώ ακολουθούν οι Golden State Warriors, με το 22% των στοιχημάτων.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.