Επανήλθαν οι καταθέσεις μέσω Paypal

Oι παίχτες που στοιχημάτιζαν σε ιστοσελίδες που υποστήριζαν τη μέθοδο κατάθεσης μέσω Paypal μπορούν ξανά να αξιοποιήσουν το δημοφιλές e-wallet, χάρη στη νέα χαλάρωση των capital controls. Το Paypal είχε πέσει θύμα (μαζί με άλλες μεθόδους κατάθεσης σε λογαριασμούς σε ιστοσελίδα live στοιχήματος) των capital controls, αλλά οι Έλληνες παίχτες μπορούν πλέον να μεταφέρουν ξανά χρήματα μέσω αυτού και να προχωρήσουν σε νέες καταθέσεις στους λογαριασμούς που διατηρούν σε στοιχηματικές εταιρίες.

 

Το Paypal, λοιπόν, ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στην Ελλάδα (δεν έφυγε ποτέ ουσιαστικά, απλά δεν επέτρεπε την κατάθεση χρημάτων σε λογαριασμούς) και πως είναι ξανά διαθέσιμο σε όσους παίχτες επιθυμούν να το αξιοποιήσουν, ώστε να μεταφέρουν χρήματα σε λογαριασμούς που διατηρούν σε ιστοσελίδες του στοιχήματος. Βέβαια, το Paypal δεν αποτελεί το πλέον δημοφιλές e-wallet ανάμεσα στους παίχτες του στοιχήματος, αλλά υποστηρίζεται από αρκετές στοιχηματικές εταιρείες, όπως οι William Hill, Coral, BetFair και άλλες.

 

Επιπλέον, οι παίχτες έχουν μεν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε νέες καταθέσεις μέσω του Paypal, αλλά έχουν να αντιμετωπίσουν και έναν περιορισμό. Όπως συμβαίνει και σε άλλες μεθόδους κατάθεσης χρημάτων που επανήλθαν μετά τη χαλάρωση των capital controls, όπως το τραπεζικό έμβασμα και η μεταφορά μέσω Western Union, οι καταθέσεις που μπορεί να πραγματοποιήσει κάποιος μέσω του Paypal δεν είναι απεριόριστες. Οι αρμόδιες Αρχές έχουν θέσει και σε αυτή την περίπτωση το όριο των 500 ευρώ ανά μήνα, γεγονός που σημαίνει πως κανείς παίχτης δε μπορεί να μεταφέρει περισσότερα χρήματα.

 

Η διαδικασία κατάθεσης μέσω Paypal, τέλος, παραμένει ίδια. Οι παίχτες δεν έχουν παρά να ανοίξουν ένα νέο λογαριασμό (αν δεν το έχουν κάνει ήδη) στο e-wallet και να συνδέσουν μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Έπειτα, θα πρέπει να συνδεθούν με τον λογαριασμό τους στην ιστοσελίδα του στοιχήματος και να επιλέξουν τη μέθοδο του Paypal και το ποσό κατάθεσης. Το ποσό αυτό θα εμφανιστεί άμεσα στον λογαριασμό τους, έτοιμο για να στοιχηματιστεί στα αθλήματα και στους αγώνες της επιλογής τους.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.