Μέσω Sportradar και Genius Sports τα στατιστικά του NBA στις αμερικανικές στοιχηματικές

Το NBA, το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο, υπέγραψε μια νέα συμφωνία με δύο κορυφαίες εταιρείες διανομής στατιστικών και δεδομένων, για την αγορά στοιχήματος των ΗΠΑ. Η νέα συμφωνία καθιστά υπεύθυνες για τη διανομή στατιστικών και δεδομένων του NBA στις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος των ΗΠΑ τις Sportradar και Genius Sports.

Αυτό σημαίνει ότι όσες στοιχηματικές εταιρείες δραστηριοποιούνται νόμιμα στις ΗΠΑ και συνεργάζονται με τις δύο εταιρείες θα μπορούν πλέον να εκμεταλλεύονται τη βάση δεδομένων των Sportradar και Genius Sports, η οποία θα προέρχεται απευθείας από το NBA.

 

Οι όροι της νέας συνεργασίας

Το NBA προχώρησε στη νέα συμφωνία με τις δύο κορυφαίες εταιρείες διανομής στατιστικών και θα προσφέρει στις πλατφόρμες τους τα επίσημα στατιστικά του NBA, αλλά και του WNBA. Τα στοιχεία αυτά θα παρέχονται με τη σειρά τους στις εταιρείες στοιχήματος που έχουν αποκτήσει την απαραίτητη άδεια νόμιμου στοιχήματος και θα είναι διαθέσιμα μέσω αυτών αποκλειστικά στους κατοίκους των Πολιτειών που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα.

Η εν λόγω συμφωνία, πάντως, δεν είναι αποκλειστική, γεγονός που σημαίνει ότι το NBA μπορεί να παρέχει τα ίδια επίσημα στατιστικά και δεδομένα και σε άλλες εταιρείες που επιτελούν την ίδια λειτουργία.

Και οι δύο εταιρείες, πάντως, πρόκειται να επωφεληθούν σε τεράστιο βαθμό από τη συγκεκριμένη συμφωνία. Η Genius Sports κάνει τα πρώτα βήματά της αυτόν τον καιρό στην αγορά των ΗΠΑ, αν και έχει ήδη πετύχει άλλη μία τεράστια επιτυχία, μέσω της αντίστοιχης συμφωνίας με το NCAA, το κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ των ΗΠΑ. Αντίστοιχα, η Sportradar, η οποία αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες του τομέα σε ολόκληρο τον κόσμο, έχει ήδη συνάψει κορυφαίες συνεργασίες τέτοιου τύπου, με το NFL, το NHL και το Nascar, ενώ παραμένει εδώ και δύο χρόνια ο αποκλειστικός διανομέας επίσημων δεδομένων και στατιστικών του NBA στις στοιχηματικές εταιρείες της Ευρώπης.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.