Στην κορυφή της ιταλικής αγοράς online στοιχήματος επέστρεψε η στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365 επέστρεψε στην κορυφή της αγοράς online στοιχήματος της Ιταλίας τον Ιούνιο, μετά από μια μεγάλη περίοδο, κατά την οποία είχε αναγκαστεί να υποχωρήσει σε χαμηλότερες θέσεις – έως και στην έκτη. Η στοιχηματική ιστοσελίδα έχει παράδοση στο να εξασφαλίζει το μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά online στοιχήματος της Ιταλίας, ωστόσο, το κλείσιμο της αγοράς επίγειου στοιχήματος έφερε σημαντικές ανακατατάξεις.

Το άνοιγμα των στοιχηματικών πρακτορείων τον Ιούνιο, όμως, επανέφερε τις ισορροπίες στην ιταλική αγορά και έφερε ξανά την Bet365 στην πρώτη θέση. Φυσικά, σημαντικό ρόλο έπαιξε και το EURO, το οποίο ενεργοποίησε εκατομμύρια παίχτες του στοιχήματος που προτίμησαν την ιστοσελίδα της Bet365.

 

Η επιστροφή της Bet365 στην κορυφή της ιταλικής αγοράς

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ιταλική ρυθμιστική Αρχή της αγοράς τυχερών παιχνιδιών, η Bet365 ήταν η ιστοσελίδα στοιχήματος που εξασφάλισε το μεγαλύτερο μερίδιο κατά τη διάρκεια του Ιουνίου. Το μερίδιό της άγγιξε το 13,4%, με αποτέλεσμα η Bet365 να επιστρέψει στην κορυφή, μετά από μια απουσία αρκετών μηνών.

Η Bet365, άλλωστε, είχε αναγκαστεί να αποχωριστεί την κορυφή, όταν έκλεισαν τα πρακτορεία επίγειου στοιχήματος. Το κλείσιμο των πρακτορείων ανάγκασε πολλούς παίχτες που τα επισκέπτονταν να καταφύγουν στις ιστοσελίδες των ίδιων εταιρειών (για παράδειγμα των Sisal και Snai), με αποτέλεσμα να αλλάξουν αρκετά οι ισορροπίες στην αγορά. Τον Ιούνιο του 2021, όμως, τα στοιχηματικά πρακτορεία επέστρεψαν και οι παίχτες αποχώρησαν από τις παραπάνω ιστοσελίδες. Παρέμειναν, λοιπόν, μόνον όσοι προτιμούν το online στοίχημα από το επίγειο και αυτοί οι παίχτες προτιμούν περισσότερο την Bet365.

H Bet365, τέλος, όχι μόνο επέστρεψε στην κορυφή της αγοράς online στοιχήματος της Ιταλίας, αλλά κατάφερε και να αυξήσει σε μεγάλο βαθμό τα έσοδά της κατά τον Ιούνιο. Σε αυτό βοήθησε, φυσικά, η έντονη στοιχηματική δραστηριότητα στο EURO, αλλά και η επιτυχημένη πορεία της εθνικής ομάδας της Ιταλίας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.