Συναυλία για το «Χαμόγελο του Παιδιού», από Stoiximan και Όμιλο Παπαθεοχάρη

Η εταιρία στοιχήματος Stoiximan αποτελεί έναν από υπεύθυνους για τη συναυλία που διοργανώνεται απόψε, 11 Μαΐου, στο Pantheon Theater, με τα έσοδα να διατίθενται εξ ολοκλήρου για τη λειτουργία της νέας δομής του Οργανισμού, «Το Σπίτι του Παιδιού». Ο Stoiximan συνεργάζεται με το «Χαμόγελο του Παιδιού» εδώ και μισό χρόνο και έχει ήδη ενισχύσει τον Οργανισμό, όσον αφορά στη λειτουργία της τηλεφωνικής γραμμής 1056, μα και σε άλλες δράσεις. Το σύνολο των δράσεων αυτών αφορά, μάλιστα, στο bullying, το οποίο αποτελεί και το κεντρικό θέμα της συναυλίας.

 

Η συναυλία τίθεται ενάντια στην σύγχρονη μάστιγα του σχολικού εκφοβισμού και διοργανώνεται απόψε στις 20:30, με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων καλλιτεχνών. Αναλυτικότερα, οι καλλιτέχνες που αποδέχθηκαν την πρόσκληση είναι οι εξής: Λένα Αλκαίου, Χρήστος Δάντης, Φωτεινή Δάρρα, Ελένη Δήμου, Ευρυδίκη, Νίκος Ζιώγαλας, Ηρώ, Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης, Μελίνα Κανά, Σία Κοσκινά, Κωνσταντίνα, Βασίλης Λέκκας, Μαυρίκιος Μαυρικίου, Ευτυχία Μητρίτσα, Αντώνης Μίτζελος, Πάνος Μουζουράκης, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Γιώτα Νέγκα, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης, Ορφέας Περίδης, Μίμης Πλέσσας, Σαλίνα, Σταύρος Σιόλας, Γιάννης Σπανός, Μαριέττα Φαφούτη, Γιώργος Χατζηνάσιος, Ραλλία Χρηστίδου και Julie Massino.

 

Αρωγός σε αυτή τη δράση είναι και ο Όμιλος Παπαθεοχάρη, ο οποίος προσφέρει αφιλοκερδώς τον χώρο του Pantheon Theater.

 

«Το Σπίτι του Παιδιού» αποτελεί την πρώτη εξειδικευμένη Δομή Εξατομικευμένης Παροχής Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας σε Παιδιά και Εφήβους, θύματα κάθε μορφής κακοποίησης, καθώς και σε παιδιά θύματα bullying στην Ελλάδα. Στελεχώνεται από θεραπευτική ομάδα, η οποία απαρτίζεται από τον Ψυχίατρο - Επιστημονικά Υπεύθυνο του Κέντρου, Παιδοψυχίατρους, κλινικούς Ψυχολόγους, Κοινωνικό Λειτουργό, Λογοθεραπεύτρια, Εργοθεραπευτή και ειδική Παιδαγωγό.

 

Ο Γιάννης Σπανουδάκης, τέλος, μέλος του ΔΣ του Stoiximan, δήλωσε σχετικά: «Σήμερα είμαστε εδώ για να στηρίξουμε και αυτή την προσπάθεια του ‘Χαμόγελου του Παιδιού’, στην διοργάνωση της μεγάλης αυτής συναυλίας κατά του bullying, με την συμμετοχή σπουδαίων καλλιτεχνών. Σε αυτούς τους καλλιτέχνες αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμα αυτό. Ο αγώνας κατά του σχολικού εκφοβισμού χρειάζεται όσους περισσότερους συμμάχους γίνεται. Χρειάζεται όλον τον κόσμο. Κι εμείς με τις δικές μας δυνάμεις μας θα στηρίζουμε αυτόν τον αγώνα».

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα και είναι γνωστός για τις φιλανθρωπικές του δράσεις!



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.