Νέα φιλανθρωπική κίνηση από τον Stoiximan

Κατά τη διάρκεια της 14ης αγωνιστικής της Basket League, μεγάλος χορηγός της οποίας είναι ο Stoiximan, πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ανάμεσα σε Τρίκαλα και Άρη, στο περιθώριο του οποίου συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και χρήματα για τον τοπικό Ξενώνα Αστέγων.

 

Η θεσσαλική ομάδα και η εταιρεία του στοιχήματος έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο και κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν περισσότερα από 50 καλάθια με τρόφιμα, καθώς και το ποσό των 1.500 ευρώ.

 

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα μπάσκετ των Τρικάλων έχει περισσότερες λεπτομέρειες:

 

“Τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο, αλλά και 1.500 € για τον Ξενώνα Αστέγων του Δήμου Τρικκαίων, συγκεντρώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, στο περιθώριο του αγώνα ανάμεσα στα Τρίκαλα BC Aries και τον Άρη.

 

Το Basket Αγάπης είναι μια πρωτοβουλία του ΕΣΑΚΕ και του χορηγού της Basket League, Stoiximan.gr. Πριν το παιχνίδι συγκεντρώθηκαν τρόφιμα έξω από το γήπεδο, τα οποία έφεραν οι φίλαθλοι, ενώ 50 καλάθια πρόσφεραν ΕΣΑΚΕ και Stoiximan.

 

Στο ημίχρονο του αγώνα ο παίκτης της παιδικής ομάδας του Αιόλου Άγγελος Μιχαηλίδης ευστόχησε σε μία από τις τρεις βολές που επιχείρησε και έτσι ανέβασε το ποσό των 1.000 € που πρόσφερε η Stoiximan στα 1.500 € που θα δοθούν στον Ξενώνα Αστέγων του Δήμου Τρικκαίων. Το ποσό επιχείρησαν να διπλασιάσουν ο Στέλιος Πουλιανίτης των Τρικάλων BC Aries και ο Θοδωρής Ζάρας του Άρη με σουτ από το κέντρο, χωρίς όμως να καταφέρουν να ευστοχήσουν, αν και έφτασαν αρκετά κοντά!

 

Στα Τρίκαλα για την δράση βρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής του ΕΣΑΚΕ, κ. Γιώργος Κονδύλης, και ο Διευθυντής Marketing της Stoiximan.gr, κ. Παναγιώτης Σφήκας. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων, κ. Παπαστεργίου, τους ευχαρίστησε θερμά για την πρωτοβουλία τους, που θα ανακουφίσει συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη".Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη