Επεκτείνει την καμπάνια υπεύθυνου στοιχηματισμού η εταιρία στοιχήματος Kindred

H εταιρία στοιχήματος Kindred ανακοίνωσε πως επεκτείνει τη νέα της καμπάνια, η οποία έχει σκοπό να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους παίχτες σχετικά με τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και τα προβλήματα εθισμού στον τζόγο. Η νέα καμπάνια δοκιμάστηκε πρόσφατα, στον αγώνα του σκωτσέζικου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ανάμεσα σε Ρέιντζερς και Σέλτικς και θα επεκταθεί σύντομα και σε αγώνες άλλων πρωταθλημάτων.

Σκοπός της Kindred είναι να συντονίσει τις προσπάθειες ενημέρωσε όλων των ομάδων ποδοσφαίρου, στις οποίες η στοιχηματική εταιρία είναι χορηγός, μέσω των brands των Unibet και 32Red. Με αυτόν τον τρόπο, όταν δύο τέτοιες ομάδες παίζουν μεταξύ τους, το μήνυμα για τον υπεύθυνο στοιχηματισμό θα ακούγεται πιο έντονα.

 

Τα σχέδια της Kindred για τη νέα καμπάνια

Η Kindred έχει ήδη ξεκινήσει να επικεντρώνεται στον υπεύθυνο στοιχηματισμό, μέσω των μηνυμάτων της στις διαφημιστικές πινακίδες των γηπέδων ποδοσφαίρου. Επιπλέον, στον αγώνα ανάμεσα σε Ρέιντζερς και Σέλτικ, οι ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου (που συνεργάζεται με την 32Red) είχαν στις φανέλες τους το μήνυμα “32 Red: Stay In Control (Κράτα Τον Έλεγχο)”.

Το επόμενο βήμα της καμπάνιας κοινωνικού χαρακτήρα της Kindred είναι ακόμη πιο φιλόδοξο. Κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής σεζόν 2019-2020 13 αγώνες θα φέρουν αντιμέτωπες ομάδες που έχουν χορηγό ένα από τα brands της Kindred. Και σε αυτούς τους αγώνες, ο υπεύθυνος στοιχηματισμός θα βρίσκεται στο επίκεντρο, μέσω μηνυμάτων και κατάλληλα σχεδιασμένων δράσεων. Παράλληλα, η Kindred θα φροντίζει να ενημερώνει τα μέλη της και τους οπαδούς των ομάδων, προβάλλοντας μηνύματα κοινωνικού περιεχομένου, μέσω των διαφημιστικών πινακίδων και των social media που της ανήκουν.

Τέλος να θυμίσουμε πως η Unibet στις αρχές του 2019 λάνσαρε μια νέα διαφημιστική καμπάνια στη Σουηδία για τον υπεύθυνο στοιχηματισμό.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.