129.000 ευρώ στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ιρλανδίας δώρισε η Paddy Power

Η στοιχηματική εταιρείας Paddy Power υλοποίησε τη δέσμευσή της να δωρίσει ένα σημαντικό ποσό στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ιρλανδίας μετά το τέλος του EURO και προχώρησε στη δωρεά 129.000 ευρώ, για να συμβάλλει στις δομές ανάπτυξης των νέων ποδοσφαιριστών. Τα χρήματα αυτά θα καταλήξουν σε ακαδημίες νέων ποδοσφαιριστών που διατηρούν οι ιρλανδικές ομάδες και θα ξοδευτούν στο μέλλον του ποδοσφαίρου.

Η δωρεά αυτή είναι αποτέλεσμα της δέσμευσης της Paddy Power, η οποία είχε δηλώσει πριν περίπου ένα μήνα ότι θα δωρίζει το ποσό των 11.700 ευρώ κάθε φορά που η Εθνική Αγγλίας θα πετυχαίνει ένα γκολ. Χάρη σε αυτή τη δέσμευση, το ποσό που συγκεντρώθηκε άγγιξε τα 129.000 ευρώ.

 

Έγινε πράξη η δέσμευση της Paddy Power

Ήδη από την αρχή του EURO, η Paddy Power είχε δεσμευθεί ότι θα δωρίσει ένα ποσό για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ιρλανδίας. Τα χρήματα που θα δώριζε η στοιχηματική εταιρεία θα κατέληγαν σε ακαδημίες νέων και άλλες αναπτυξιακές δομές του ποδοσφαίρου.

Οι υπεύθυνοι είχαν δηλώσει ότι θα δώριζαν 11.700 ευρώ κάθε φορά που η Εθνική Αγγλίας θα πετύχαινε ένα γκολ στο EURO, με σκοπό, μεταξύ άλλων, να πείσει τους Ιρλανδούς φιλάθλους να υποστηρίξουν τη μισητή κατά τ’ άλλα αγγλική ομάδα. Οι Άγγλοι πέτυχαν συνολικά 11 γκολ στη διάρκεια του EURO, με αποτέλεσμα το ποσό να αγγίξει τα 129.000 ευρώ.

Τα χρήματα αυτά θα καταλήξουν στις ερασιτεχνικές ομάδες νέων, όπως οι Ferry Rangers FC, Brideview United και Celtic Park FC. Οι ομάδες αυτές θα εισπράξουν διαφορετικά ποσά (από 1.000 ευρώ έως 10.000 ευρώ, προκειμένου να καλύψουν σημαντικές ανάγκες τους. Για παράδειγμα, η Ferry Rangers εισέπραξε 10.000 ευρώ, προκειμένου να φτιάξει αποδυτήρια, ενώ η Celtic Park FC εισέπραξε 5.000 ευρώ, ώστε να μπορέσει να επιδιορθώσει τον χλοοτάπητα του γηπέδου της, που συχνά χρησιμοποιείται ως ελικοδρόμιο για το γειτονικό νοσοκομείο.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.