Ενισχύει τη φιλανθρωπική της δράση η στοιχηματική εταιρεία Flutter Entertainment

H στοιχηματική εταιρεία Flutter Entertainment, ιδιοκτήτρια μεταξύ άλλων των Paddy Power και BetFair, ανακοίνωσε την ενίσχυση της φιλανθρωπικής δράσης της στο Ηνωμένο Βασίλειο, μέσω της συνεργασίας της με τον οργανισμό Missing People. Η Flutter θα ενισχύσει έμπρακτα τον φιλανθρωπικό οργανισμό, ο οποίος αναζητά άτομα που αγνοούνται.

Η στοιχηματική εταιρεία, μάλιστα, θα συμβάλλει ενεργά στο έργο του φιλανθρωπικού οργανισμού, πραγματοποιώντας χρηματικές δωρεές, αλλά και λανσάροντας μια νέα καμπάνια ευαισθητοποίησης, με πρωταγωνιστή τον πρώην ποδοσφαιριστή Peter Crouch. Η καμπάνια αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα, στα ΜΜΕ και στα social media.

 

H νέα φιλανθρωπική πρωτοβουλία της Flutter Entertainment

O οργανισμός Missing People αναλαμβάνει την ενημέρωση και τον εντοπισμό ανθρώπων που αγνοούνται και αυτή τη στιγμή επιχειρεί να βάλει τέλος στις υποθέσεις περισσοτέρων από 100.000 ατόμων που έχουν εξαφανιστεί τον τελευταίο χρόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η αποστολή του είναι σίγουρα δύσκολη και βασίζεται κατά κύριο λόγο σε δωρεές.

Μια από αυτές τις δωρεές θα προέλθει σύντομα από την Flutter Entertainment, η οποία είναι πλέον επίσημος συνεργάτης του Missing People. Συγκεκριμένα, η Flutter δεσμεύθηκε ότι θα δωρίσει 175.000 ευρώ στα ταμεία του οργανισμού, προκειμένου να ενισχύσει το έργο του. Επιπλέον, η Flutter έχει ήδη αναλάβει το λανσάρισμα μιας νέας καμπάνιας, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει το κοινό για το έργο του Missing People.

H νέα καμπάνια θα συνοδεύεται από το hashtag #TOGETHERFORMISSING και έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με τους υπεύθυνους του φιλανθρωπικού οργανισμού. Θα ξεκινήσει να προβάλλεται στα ΜΜΕ και στα social media και πρωταγωνιστής θα είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής Peter Crouch, ο οποίος ήδη συνεργάζεται με την Flutter, ως πρεσβευτής της Paddy Power.

H Paddy Power, τέλος, έχει συνεργαστεί ξανά με το Missing People, όταν δημιούργησε 1000 φιλάθλους από χαρτόνι και τους τοποθέτησε σε ποδοσφαιρικό αγώνα, προκειμένου να τιμήσει τους φιλάθλους που έχουν εξαφανιστεί.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.